Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #1 Benim bir Youtube kanalım var ve reklamını verip abone kasmaya çalışıyorum. Nerden verebilirim ve fiyatları nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
Benim bir Youtube kanalım var ve reklamını verip abone kasmaya çalışıyorum. Nerden verebilirim ve fiyatları nedir ?
tnadrk Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 61 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #2 Google adwords' kullanabilirsin. YouTube kanallarınızı AdWords hesabına bağlama - YouTube Yardım
brsgltkn Hectopat Katılım 13 Eylül 2014 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #3 Cortax dedi: Benim bir Youtube kanalım var ve reklamını verip abone kasmaya çalışıyorum. Nerden verebilirim ve fiyatları nedir ? Genişletmek için tıkla... Paypal ile reklam verilmiyor diye biliyorum ama paypal nakit kart alarak reklam verebilirsiniz
Cortax dedi: Benim bir Youtube kanalım var ve reklamını verip abone kasmaya çalışıyorum. Nerden verebilirim ve fiyatları nedir ? Genişletmek için tıkla... Paypal ile reklam verilmiyor diye biliyorum ama paypal nakit kart alarak reklam verebilirsiniz