YouTube podcast kanalı için orta bütçede F/P mikrofon önerisi

Rasim Melih

Kilopat
Daha fazla  
Selam, YouTube'da yeni yeni büyümeye başladığım eleştiri / podcast kanalım mevcut. Bu kanal için "Fifine ampligame a6t" mikrofonu almayı düşünüyorum ancak şu an piyasayı bilmediğim için 2500₺ iyi mi, kötü mü bilemedim. Arka plandan ses geçirmeyecek, sesimi patlatmayacak, profesyonele yakın bir mikrofon gerekiyor.

2500₺ arasında bir bütçem mevcut. Sizce bu mikrofonu alayım mı, yoksa bu fiyatlara daha iyi bir mikrofon mevcut mu?

Yakın tarihte bu tarz bir konu bulamadım, Ağustos 2023 için 2500₺ bütçeli mikrofon önerisi olarak düşünebilirsiniz başlığı, hem benim gibi araştıran arkadaşlarada rehber niteliğinde olur. Şimdiden teşekkür ederim.

HyperX Solocast'ya da Ryzen mini ye bakabillrsiniz.
Keşke bundan bir hafta önce konu açsaydınız HyperX QuadCast 2300TL mi neydi çok uygundu Solocast'ın bir üst modeli isterseniz takip edin indirime giremi bilmem.

HyperX Solocast'ya da Ryzen mini ye bakabillrsiniz.
Keşke bundan bir hafta önce konu açsaydınız HyperX QuadCast 2300TL mi neydi çok uygundu Solocast'ın bir üst modeli isterseniz takip edin indirime giremi bilmem.
Razer Mini'yi önermiyorlar çok araştırdım. A6T'yi daha fazla öneriyorlar ama HyperX QuadCast mi yoksa A6T'mi alınır? İndirime girmesini bekleyeceğim Quad'ın muhtemelen 2-3 güne düşer fiyatı tekrar 2.300'lere. Önerin nedir?

QuadCast öneririm bu fiyata ama bklemek istemezseniz a6t almanızı öneririm a6t yi gözden kaçırmışım.

QuadCast öneririm bu fiyata ama bklemek istemezseniz a6t almanızı öneririm a6t yi gözden kaçırmışım.
Acelem yok şu anlık bekleyeceğim, ikiside çıktığı en üst seviyede fiyat olarak, hangisi ilk düşerse direkt çekerim. Teşekkürler yinede öneri için, başka öneriler varsa incelemek isterim.

Acelem yok şu anlık bekleyeceğim, ikisi de çıktığı en üst seviyede fiyat olarak, hangisi ilk düşerse direkt çekerim. Teşekkürler yine de öneri için, başka öneriler varsa incelemek isterim.

Başka zaten bu fiyata kalıteli yok, rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…