BekirYfk Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 49 17 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar; şimdi ben YouTube Premium aldım, 3 ay ücretsiz diye ama değilmiş Ve tarifeme yansıdı (Turkcell) onu düzeltebilir miyim? Aboneliği iptal ettim aldıktan 10 dk sonra.
Arkadaşlar; şimdi ben YouTube Premium aldım, 3 ay ücretsiz diye ama değilmiş Ve tarifeme yansıdı (Turkcell) onu düzeltebilir miyim? Aboneliği iptal ettim aldıktan 10 dk sonra.
Russell Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #2 Buradan üyeliğinizi devre dışı bırakabilirsiniz. YouTube Trimite videoclipuri prietenilor, membrilor familiei Èi lumii întregi. www.youtube.com Diğerini bilemiyorum hocam Turkcelle görüşmeniz iyi olucaktır.
Buradan üyeliğinizi devre dışı bırakabilirsiniz. YouTube Trimite videoclipuri prietenilor, membrilor familiei Èi lumii întregi. www.youtube.com Diğerini bilemiyorum hocam Turkcelle görüşmeniz iyi olucaktır.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.948 Makaleler 1 Çözümler 28 17 Kasım 2020 #3 Hayır. O ödeme bir kere yapıldı. Tadını çıkart.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 20 Kasım 2020 #4 Kullanacaksın artık mecbur. Geri ödemesi yok diye biliyorum.