YouTube Premium Alınır Mı?

Discord vermişti 3 aylık YouTube Premium. Oradan deneyebilirsiniz. Seversenizde kullanmaya devam edersiniz.

Hocam selam,
Öncelikle alınabilir bence.
Papara ile cashback yapıp yarı fiyatına alabilirsiniz.
Kod veren arkadaşlar da var, onun için de kartınızdan 1TL çekiyor sadece. Ben kod aldım.

Sizce YouTube Premium Alınır Mı?

Fiyat: 16,99₺
Mobil için "YouTube Vanced kullanın" diyenler gelmeden söyleyeyim: 10 saniyelik reklamlardan sıkıntı çekiyorsanız Papara kart ile Cashback programından alabilirsiniz. Ücretin yarısını ödüyorsunuz. YouTube Vanced kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Papara Cashback ile alınır.

Sizce YouTube Premium alınır mı?

fiyat: 16, 99₺

Dostum bence hiç gerek yok eğer telefona kuracaksan arkaplandan video izleme özelliği var o kadar video indirme özelliğide var diceksin internette bir sürü site var oradan videoları indirebilirsin ücretsiz reklam engelleme özelliği var diceksin hiç premiuma gerek yok AdGuard, adblocker reklam engelleyicileri var

Alınır, 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
YouTube Music geliyor, televizyon ve telefonda da reklamsız YouTube keyfi, indirilebilir şarkılar ve görüntü kalitesi ile videolar, telefonda arka plan da video oynatma özelliği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…