3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 13 Ağustos 2021 #11 Alınır.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #12 IDenizI dedi: Neden almak istiyorsunuz bunu düşünün. Sadece reklamlardan kurtulmak istiyorsanız dolusuyla adblocker var. Video indirmek içinde dolusuyla alternatif uyguluma var. Bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Telefonda adblocker yok hocam. Çok sıkıntı çıkarıyor.
IDenizI dedi: Neden almak istiyorsunuz bunu düşünün. Sadece reklamlardan kurtulmak istiyorsanız dolusuyla adblocker var. Video indirmek içinde dolusuyla alternatif uyguluma var. Bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Telefonda adblocker yok hocam. Çok sıkıntı çıkarıyor.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #13 Yigithan Yildirim dedi: Telefonda addblocker yok hocam. Çok sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet galiba yok ama AdGuard var.
Yigithan Yildirim dedi: Telefonda addblocker yok hocam. Çok sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet galiba yok ama AdGuard var.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #14 Salvatorio dedi: Evet galiba yok ama AdGuard var. Genişletmek için tıkla... O Nedir? iOS kullanıyorum.
Salvatorio dedi: Evet galiba yok ama AdGuard var. Genişletmek için tıkla... O Nedir? iOS kullanıyorum.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #15 Salvatorio dedi: Evet galiba yok ama AdGuard var. Genişletmek için tıkla... AdGuard'ı eskiden bende kullanıyordum güzel engelleyici.
Salvatorio dedi: Evet galiba yok ama AdGuard var. Genişletmek için tıkla... AdGuard'ı eskiden bende kullanıyordum güzel engelleyici.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 13 Ağustos 2021 #16 Ekin Bey dedi: Sizce YouTube Premium Alınır Mı? Fiyat: 16,99₺ Genişletmek için tıkla... Reklam içinse bir tane Adguard kurun(diğer sitelerde de reklam görmezsiniz.) Video indirmek için ise video indirme siteleri var onu kullanın.
Ekin Bey dedi: Sizce YouTube Premium Alınır Mı? Fiyat: 16,99₺ Genişletmek için tıkla... Reklam içinse bir tane Adguard kurun(diğer sitelerde de reklam görmezsiniz.) Video indirmek için ise video indirme siteleri var onu kullanın.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #17 Alınmaz. Vanced ve AdBlock kullanıyorum reklam görmüyorum.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #18 Ekin Bey dedi: Sizce YouTube Premium alınır mı? fiyat: 16, 99₺ Genişletmek için tıkla... Bence onun yerine uBlock kullanabilirsiniz. Can değerin önerdiği bir reklam engelliyicidir.
Ekin Bey dedi: Sizce YouTube Premium alınır mı? fiyat: 16, 99₺ Genişletmek için tıkla... Bence onun yerine uBlock kullanabilirsiniz. Can değerin önerdiği bir reklam engelliyicidir.
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ağustos 2021 #19 Veli1026 dedi: Mobil için "YouTube Vanced kullanın" diyenler gelmeden söyleyeyim: 10 saniyelik reklamlardan sıkıntı çekiyorsanız Papara kart ile Cashback programından alabilirsiniz. Ücretin yarısını ödüyorsunuz. YouTube Vanced kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmemenizin sebebi nedir acaba?
Veli1026 dedi: Mobil için "YouTube Vanced kullanın" diyenler gelmeden söyleyeyim: 10 saniyelik reklamlardan sıkıntı çekiyorsanız Papara kart ile Cashback programından alabilirsiniz. Ücretin yarısını ödüyorsunuz. YouTube Vanced kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmemenizin sebebi nedir acaba?
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #20 YouTube Premium'a para vermek kadar saçma bir şey düşünemiyorum şu anda çok gereksiz geliyor bana.