YouTube Premium alınır mı?

Sizce YouTube Premium alınmalı mı?

Mobilde eğer indirmeyi kullanmayacaksan revanced extended tavsiyemdir. Sponsorblock adında bir API kullanıyor onun sayesinde videonun içindeki sponsorları bile atlayabiliyorsun. Dislike sayılarını da gösteriyor.

Sizce YouTube Premium alınmalı mı?
Bence alınmaz. Brave kullanıyorum pcde reklamda sorun yok. Reklam gelmiyor. Ama son zamanlarda şöyle saçma olay yaşadım. Belki bende sıkıntı vardır. Ofisteki pcde müzik açıyorum. Evde de pcde çalışanlar oluyor. Oradan açıldığında ofiste oynatma durduruldu diyor. Ben açtığımda aynı hatayı alıyorum. Dediğim gibi bu belki benlik bir hatadır. Premium aldığında böyle saçma bir hata aldım

Her kişinin kullanımına bağlıdır. Sadece video izleyen birine şart değildir ama mesela annem Smart TV den youtube açıyor. Dizilere bakıyor. Adamlar da 10 dk da bir reklam atmışlar. Onu beklemesi zart zurt dedik alalım ama Aile planı. 6 birey kaydediliyor herkeste premium oluyor. Fiyat olarakta aşırı avantajlı oluyor. Herşeyden kaçmanın bir manası da yok bence.

iPhone, iPad kullanmıyorsan gerek yok. Android'de revanced var. PC de de reklam engelleyiciyle sıfır reklam çıkıyor.

Mobilde eğer indirmeyi kullanmayacaksan revanced extended tavsiyemdir. Sponsorblock adında bir API kullanıyor onun sayesinde videonun içindeki sponsorları bile atlayabiliyorsun. Dislike sayılarını da gösteriyor.
Hocam nasıl indirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim daha önceden vanced'i kullanmıştım fakat kapandığı için kullanmaya devam edememiştim, bide tehlikeli yazılım içerdiğini duymuştum bi sıkıntı oluşturur mu sonuç olarak revanced'e para ödemiyoruz ve reklamda göstermiyor onların kârı nedir? Neden bu işi yapıyorlar.

Her açık kaynak yazılım neden yapılıyorsa bu da o yüzden yapılıyor. İnternette tonla ücretsiz proje var. İsteyenler bağış yapabiliyor bu projelere. GitHub - ReVanced/revanced-manager: Application to use ReVanced on Android bu linke girip aşağıdan download kısmını bulup indiriyorsun. İndirdiğin APK'yı kurup alttan patcher bölümüne giriyorsun orada YouTube dahil bir sürü uygulama için patch var. YouTube'u seçince seni tarayıcıya yönlendiriyor, orada ilk siteye girip YouTube APK'yı yükleyeceksin. APK yüklenince patcher menüsünün sağ altında patch butonu olması lazım ona basarak APK'yı seçeceksin. Sonrasını kendisi yapıyor. En son elinde modlu YouTube APK oluyor ondan sonrası sana kalmış. Kullanmak için MicroG'yi de yüklemen lazım modlu YouTube'a girince uyarır zaten oradan yüklersin.

Sonra oraya hesabı girip hesap uçunca da ne yapacağını yazarsanız iyi olur hocam arkadaşa. Bence kullanılmaması/önerilmemesi gereken bir yöntem.

Sonra oraya hesabı girip hesap uçunca da ne yapacağını yazarsanız iyi olur hocam arkadaşa. Bence kullanılmaması/önerilmemesi gereken bir yöntem.

MicroG ve revanced tamamen açık kaynak ve topluluğu sağlam projeler. Herhangi bir sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…