İnceleme YouTube Premium almaya değer mi?

Bence değer. Üniversite okuduğum dönemde öğrenci premium olarak kullanmaya başladım ve youtube music olsun reklamsız video izleme ve indirme olsun gayet rahat. Şuanda düz premium olarak kullanıyorum ve ailemden birisi dahil reklam izlediğinde sinir geliyor. Reklam sevmeyenler için değer bence

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, parasını sonuna kadar hak eden bir hizmet. Reklam belasından kurtulmak ayrı YT Music gibi zengin bir kütüphaneye sahip servisi kullanmak ayrı nimet.

Ben değmediğini düşünüyorum. Reklamları izleyen kaldı mı ki zaten? Ben reklam geldiğinde "i" tuşundan bu reklamı göstrrme yapıyorum. O özellik olmasaydı zaten vanced kullanırdım. PC'de gerek bile yok ad blocker var zaten. Tek kullandığım aylık abonelik Prime .

Reklam engelleyici reklamı sadece geçiyor, video yine bölünüyor.

Geçilmeyen 20 saniyelik reklamları görmekten iyidir tabii ama .

Hangi Adblocker'ı kullandığınıza bağlı. Benim kullandığım Adblocker'da video herhangi bir şekilde bölünmüyor.

Onun yerine bilgisayara Opera indirdim reklam yok resim içinde resim de var video indirmek için de savefrom kullanıyorum.
Telefonda da YouTube vanced var reklam yok resim içinde resim var indirmek için de shorts downloader kullanıyorum.
Para vermeye gerek duymuyorum.
Resim içinde resim = arkada oynayan video.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…