İnceleme YouTube Premium almaya değer mi?

Tek geliri o diye bir şey söylemedim. YouTube kendisi böyle istiyor, videolarında reklam var. İsteyen parasını öder reklamsız kullanır, isteyen ücretsiz. İnsanların hoşuna gitmiyor diye reklam engelleyici kullanma hakları yok. Korsan oyundan farkı yok.

E' insanların reklam engelleyici kullanmaya hakkı yoksa kendi tarayıcısının, uzantı mağazasına bu tarz eklentilerin konulmasına da izin vermesin bi' zahmet. Kendisi razı ise problem yok.

Hem tek geliri o diye bir şey söylemiş oldunuz, "başka nereden kazanacak" ?

E' insanların reklam engelleyici kullanmaya hakkı yoksa kendi tarayıcısının, uzantı mağazasına bu tarz eklentilerin konulmasına da izin vermesin bi' zahmet. Kendisi razı ise problem yok.
Hangi tarayıcıdan bahsediyorsunuz? YouTube'nin tarayıcısı mı var?
Hem tek geliri o diye bir şey söylemiş oldunuz, "başka nereden kazanacak" ?
O anlamda söylemedim. YouTube Premium diye bir olay yokken hayrına hizmet verdiklerini düşündüğümü düşünmüyorsunuz herhalde?

Hangi tarayıcıdan bahsediyorsunuz? YouTube'nin tarayıcısı mı var?

O anlamda söylemedim. YouTube Premium diye bir olay yokken hayrına hizmet verdiklerini düşündüğümü düşünmüyorsunuz herhalde?

Chrome'dan bahsediyorum tarayıcı diye. YouTube ve Chrome ikisi de aynı firmaya, Google'a ait.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile üyeliğini yıllık alabiliyor muyuz?

YouTube vanced da kullanabilirsiniz.

20 TL olarak öğrenci üyeliğinden yararlanıyorum. Hem Premium hem de müzik uygulamasını kullanmak çok işime yarıyor. YouTube müzik pil tüketimi mobil veriden kaynaklı hızlı gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…