İnceleme YouTube Premium almaya değer mi?

Aynı firmanın elinde iki ürün de. Eğer isteseler reklam engelleyici ile ilgili herhangi uzantıya izin vermezlerdi zaten.
Buradan bu sonucu çıkaramayız. Engellememiş olmaları YouTube'nin buna izin verdiği anlamına gelmiyor. Edge, Firefox, Opera gibi diğer tarayıcılarda da böyle reklam engelleyiciler var. Chrome engellese, diğer tarayıcılar engellemeyecek. İnsanlar oraya yönelirler. Ayrıca 3. parti yazılımlarla da reklamlar engelleniyor olabilir. Önüne kolaylıkla geçilebilecek bir şey değil.

Gayet çıkartabiliriz hocam. İki ürün aynı firmaya aitse, bu konuda hiç bir şey yapılmıyorsa razı olmalarından başka seçenek yok ki.

Gayet çıkartabiliriz hocam. İki ürün aynı firmaya aitse, bu konuda hiç bir şey yapılmıyorsa razı olmalarından başka seçenek yok ki.
Hayır dostum. Reklam engelleyiciler daha önceden de hep vardı, YouTube Premium öncesinde de. İnternetteki reklamları engellemeye yarıyor genel manada. Yukarıda yazdığımı okusanız anlardınız. Chrome kaldırmaz çünkü diğer tarayıcılarda da bu özellikler var. Önünü kesebilecekleri bir şey olmadığı için bir anlamı yok. Daha çok kullanıcı kaybederler sadece. Lakin YouTube bu konuda bir adım atabilir ileride kendi platformu için.

Sadece YT Music için alıyorum bir de PS 4'te YT'den bir şeyler izlerken iyi oluyor

Ben 1 ay boyunca kullandım ve bittiğinde hiç eksikliğini hissetmedim. Muhtemelen bunun sebebi PC'de kullanmamdır. Benim için reklamsız olması dışında önemli bir özelliği pek yok ve onu da uBlock Origin ile hallediyorum. YT Music güzel gibi duruyor pek deneme fırsatım olmadı.

Revanced ile en son YT sürümünü kendi zevkime göre düzenliyorum. Vavien'in bahsettiği gibi orijinal YouTube'da olmayan Sponsorblock gibi şahane özellikler de mevcut. Newpipe'ı entegre edip sıkıntısız bir şekilde video ve müzik formatlarını da indirebiliyorsunuz. Reklam izlememek için almayı garip buluyorum, alınabilecek tek bir tarafı varsa YouTube Music hizmeti olabilir. Öğrenci olarak aboneliklere sürekli harçlığımın bir kısmını veremem, halihazırda alternatifi olmayanlara para ödemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…