J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 4 Nisan 2024 #1 Telefondan olduğunu biliyorum ama bilgisayarı bilmiyorum. YouTube Premium satın alsam YouTube'dan bilgisayarıma video indirebilir miyim?
Telefondan olduğunu biliyorum ama bilgisayarı bilmiyorum. YouTube Premium satın alsam YouTube'dan bilgisayarıma video indirebilir miyim?
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #2 Hayır.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 4 Nisan 2024 #3 İndirebilirsin ama direkt dosya olarak değil, siteye girerek izleyebilirsin.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 4 Nisan 2024 #4 Çok virüslü siteler oluyor ya insan ikilemde kalıyor valla..
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.401 Çözümler 21 4 Nisan 2024 #5 Sadece bilgisayardan izlenecek şekilde indiriliyor mp4 vs olarak inmiyor yani.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2024 #6 jackarmis dedi: Çok virüslü siteler oluyor ya insan ikilemde kalıyor vallahi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi attığım siteden 4K indirebilirsin virüs yok bu arada.
jackarmis dedi: Çok virüslü siteler oluyor ya insan ikilemde kalıyor vallahi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi attığım siteden 4K indirebilirsin virüs yok bu arada.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 4 Nisan 2024 #7 505552 dedi: İndirebilirsin ama direkt dosya olarak değil, siteye girerek izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... meakJK dedi: Sadece bilgisayardan izlenecek şekilde indiriliyor mp4 vs olarak inmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar'a masaüstüne indirmek istiyorum Ali İhsan İnce dedi: Dediğim gibi attığım siteden 4K indirebilirsin virüs yok bu arada. Genişletmek için tıkla... Twitter/Instagram siteler için önerin var mı peki?
505552 dedi: İndirebilirsin ama direkt dosya olarak değil, siteye girerek izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... meakJK dedi: Sadece bilgisayardan izlenecek şekilde indiriliyor mp4 vs olarak inmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar'a masaüstüne indirmek istiyorum Ali İhsan İnce dedi: Dediğim gibi attığım siteden 4K indirebilirsin virüs yok bu arada. Genişletmek için tıkla... Twitter/Instagram siteler için önerin var mı peki?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #8 jackarmis dedi: Telefondan olduğunu biliyorum ama bilgisayarı bilmiyorum. YouTube Premium satın alsam YouTube'dan bilgisayarıma video indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... YA DA Internet Download Manager indir
jackarmis dedi: Telefondan olduğunu biliyorum ama bilgisayarı bilmiyorum. YouTube Premium satın alsam YouTube'dan bilgisayarıma video indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... YA DA Internet Download Manager indir
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.401 Çözümler 21 4 Nisan 2024 #9 jackarmis dedi: Bilgisayar'a masaüstüne indirmek istiyorum Twitter/Instagram siteler için önerin var mı peki? Genişletmek için tıkla... O halde üstteki sitelere mahkumsun hocam ama virüs bulaşmaz, o sitelerde daha çok virüslü linkler oluyor onlara tıklama yeter.
jackarmis dedi: Bilgisayar'a masaüstüne indirmek istiyorum Twitter/Instagram siteler için önerin var mı peki? Genişletmek için tıkla... O halde üstteki sitelere mahkumsun hocam ama virüs bulaşmaz, o sitelerde daha çok virüslü linkler oluyor onlara tıklama yeter.
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #10 jackarmis dedi: Bilgisayar'a masaüstüne indirmek istiyorum Twitter/Instagram siteler için önerin var mı peki? Genişletmek için tıkla... Internet Download Manager bu program tüm sitelerdeki ses kaydı video reklam GIF hiç fark etmez indirmeni sağlıyor hem de video siteye hangi kalitede yüklendiyse sende o çözünürlüğe kadar indirebilirsin ben şu an bile film indiriyorum
jackarmis dedi: Bilgisayar'a masaüstüne indirmek istiyorum Twitter/Instagram siteler için önerin var mı peki? Genişletmek için tıkla... Internet Download Manager bu program tüm sitelerdeki ses kaydı video reklam GIF hiç fark etmez indirmeni sağlıyor hem de video siteye hangi kalitede yüklendiyse sende o çözünürlüğe kadar indirebilirsin ben şu an bile film indiriyorum