YouTube Premium indirimli şekilde nasıl kullanılır?

Selam arkadaşlar. Hardstyle ve film-dizi müzikleri dinlediğim için sevdiğim şarkılar Spotify'da yok. YouTube pre almak istiyorum. Şu an hangi platformlarda YouTube pre indirimi var bilen var mı?

Selam arkadaşlar. Hardstyle ve film-dizi müzikleri dinlediğim için sevdiğim şarkılar Spotify'da yok. YouTube pre almak istiyorum. Şu an hangi platformlarda YouTube pre indirimi var bilen var mı?
Gamepass aboneliğin varsa 3 ay ücretsiz veriyor, veya popypara üzerinden alırsan %50 Cash Back yapıyor.

Popypara kullanıyorum ben şu anda. %50 Cashback veriyor. Sipay sanırım %60 veriyordu. Hem Spotify hem de Youtube Premium Popypara'da olunca Sipay ile uğraşmamıştım, %50 yetiyor bana.

Gamepass aboneliğin varsa 3 ay ücretsiz veriyor, veya popypara üzerinden alırsan %50 Cash Back yapıyor.
Gamepass normal aboneliğinde olmuyor, Ultimate aboneliğinde geçerli.
Onun dışında arkadaşın dediği gibi popypara cash back veriyor ona benzer olarak papara da %10 cash back veriyor. Öğrenci üyeliğide 38 lira youtube.

Öğrenci ise ve cashback yaparsa çikolata parasına kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…