YouTube Premium vs Spotify

APlusMath

Decapat
İki aboneliğimde öğrenci fiyatlandırmasından devam etmekteydi. Son ayıma girdim artık. Öğrenciliğim bittiği için normal fiyattan devam etmek zorundayım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz.

Bence:
YouTube avantajı hem Music uygulaması hem de reklamsız video içeriği.

Spotify Avantajı güzel ayarlanmış çalma listeleri.

Öyle ses kalitesi Spotify daha iyiymiş falan ben ayırt edemem :D Bana yetiyor YouTube ses kalitesi

Son düzenleyen: Moderatör:
İki aboneliğimde öğrenci fiyatlandırmasından devam etmekteydi. Son ayıma girdim artık. Öğrenciliğim bittiği için normal fiyattan devam etmek zorundayım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz.

Bence:

Spotify avantajı güzel ayarlanmış çalma listeleri.

Öyle ses kalitesi Spotify daha iyiymiş falan ben ayırt edemem :D bana yetiyor YouTube ses kalitesi.
Bence Spotify çünkü hem daha kaliteli hem de daha iyi servis sunuyor.

Bence:

Spotify Avantajı güzel ayarlanmış çalma listeleri.

Öyle ses kalitesi Spotify daha iyiymiş falan ben ayırt edemem :D Bana yetiyor YouTube ses kalitesi
Doping hafıza reklamını izlememek için kesinlikle YouTube.

Bence:

Spotify avantajı güzel ayarlanmış çalma listeleri.

Öyle ses kalitesi Spotify daha iyiymiş falan ben ayırt edemem :D bana yetiyor YouTube ses kalitesi.

Bence bass kalitesi vs. olarak YouTube Music çok iyi. Bir sürümüziğin remixi, akustiği Vs'de var.

Bence dünyanın en büyük arşivi YouTube içinde barınıyor. Spotify denedim ama aradığım bir kaç parçayı bulamadım.
YouTube premium hediye olunca denemek istedim ve bırakamadım.
YouTube müzik uygulamasında çalan parçayı isterseniz sadece ses, isterseniz de video olarak görme imkanı sunması da hoşuma gidiyor.
Şimdilik YouTube ile devam. :)

Oyun oynarken müzik dinlemeyi seven birisi olarak Spotify diyorum YouTube için Opera açmam gerekecek zaten sistemim de çok iyi değil yani Spotify.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı