YouTube Premium'a ayda 17 TL vermeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarda Youtube için AdBlock, mobilde de YouTube Vanced gibi reklam önleyen uygulamalar varken bana kalırsa gereksiz.

5 arkadaş girince 26 tl oluyor bide papara 16 tl/5 neredeyse 3.20 kurus veriyor

Tek reklamları engelliyor onun yerine Spotify Premium alın daha iyi.
Ama reklamlar benim çok sinirimi bozuyordu. Özellikle de müzikli bir video açtıysam ve müziğe kendimi kaptırdıysam bir anda reklam çıkınca bütün video bütünlüğü bozuluyor. Videodan çok reklam izliyorum resmen.

Ayrıca çevrimdışı oynatma, arka planda oynatma gibi özellikleri de mevcut.

Bu arada Papara'nın Cashback'ini hesaba katmamıştım. Onu da hesaba katında 8.5 TL oluyor. Yani beni hiç zorlayacak bir ücret de değil. Rahatlıkla her ay biriktirip kenara koyabilirim.
Boş gibi sadece özellik koymak için koymuşlar AdBlock varken değmez Spotify almak daha mantıklı.
Mobilde kullanmak mümkün değil. YouTube uygulamasında her türlü reklamlar çıkıyor. Ona reklam engelleyici eklemek imkansız.

Ben aile planı yapıyorum ayda 26 TL, Papara ile 13 TL'ye geliyor 6 kişilik yer oluyor.

Ama reklamlar benim çok sinirimi bozuyordu.

Hocam AdBlock kullanın Opera GX kullanıyorsanız ayarlardan kendi AdBlock özelliğini açabilirsiniz onun dışında başka bir AdBlock kullanabilirsiniz değmez arka planda oynatma çok önemli değil ben olsam almam ama zorlama yok seçim sizin.

Mobilde mümkün değil diyorum yalnız;
Mobilde kullanmak mümkün değil. YouTube uygulamasında her türlü reklamlar çıkıyor. Ona reklam engelleyici eklemek imkansız.
Bilgisayarda ise zaten uBlock Origin kullanıyorum. Ayrıca Opera GX'den nefret ediyorum. Fakat mobilde YouTube uygulamasına reklam engelleyici kurmak mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…