YouTube Premium'a zam geldi

Ben de istediğimi alırım, sana ne. Spotiyi de 3 ay bedava kullanıp farklı hesaba geçenlerden olduğuna kalıbımın üzerine yemin edebilirim. Böyle devam et kanka en ama en zeki sensin.

Sen neyin boşunu yapıyorsun şu an? Sana al ya da alma diyen olmadı ki, kendi kendine triplere giriyorsun. Ayrıca 3 aylık deneme kullanmıyorum merak etme

Premium, telefonda belki az da olsa işe yarar da bilgisayarda benim için çok boş kalıyor. Zaten Brave kullanırken reklamla karşılaşma ihtimali olmuyor.

@Sinyor Ezio Auditore, sen de konuyu boş yere germişsin. Adam sana tek laf etmemiş. Kendisine göre önemli olan sadece reklamsız izlemek, demek ki başka bir şeye ihtiyaç duymuyor ki bunu belirtmiş. İstediğin üyeliği al ama paranoyak gibi sana laf edilmediği halde millete sallama birader. Git arabaların önünde fotoğraf falan çek, oyala kendini. Boş durmak yaramamış sana.

Hocam yanlış anlamayın ama biraz lüzumsuz bir tepki vermişsiniz kullanıcıya. Size de bir şey dememiş sonuçta.

Ben de mesela sadece reklam engelleyici kullanıyorum, yetiyor bana. Zaten klasik müzik vesaire dinliyorum, YouTube'da arkada yine açılıyor. Bir sorun yaşamadım bu konuda. Video indirme gereği de duymuyorum, indireceksem de IDM vesaire ile indiriyorum.

O yüzden zamlanması da reklam engelleyici kullananı ilgilendirmez, o kullanıcı da belirtmek istemiş sadece.

'Benim işimi görüyor, uygun da 200 TL dahi olsa abone olurum' mesajıma sebepsiz yere haha emojisi attığı için sinirlendim.

Telefonda youtube çok kullandığım için 3 senedir falan kullanıyorum. Çok önemli bir zam olmamış.

Ben de istediğimi alırım, sana ne. Spotiyi de 3 ay bedava kullanıp farklı hesaba geçenlerden olduğuna kalıbımın üzerine yemin edebilirim. Böyle devam et kanka en ama en zeki sensin.
Adam alamazsın dememiş ki zaten. Herife saldıran sensin. Saçma sapan konuşuyorsun.
Ben de iptal ettim aboneliğimi zamdan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…