Chrome gibi sitelerde ad blocker var aile premium (50 TL ) 4 cihaz destekliyor en fazla keşke milli eğitim bakanlığı saçma sapan şeyler yapacağına okullara bu şekilde de destek çıksa
Merhaba. Bir okulda müdür yardımcılığı yapıyorum. Derslerde öğretmenlerimiz akıllı tahtada YouTube faydalanıyor. Ama video izlerken reklam çıkıyor. Bu reklam durumu çocukların dikkatlerinin dağılmasına ve uygun olmayan reklamlarla karşılaşmasına neden oluyor. Bu yüzden YouTube Premium bizim için elzem bir durum. Okulumuzda 23 derslik bulunuyor. Devlet okulu olmamız sebebiyle ekonomiklilik bizim için çok önemli. Bir Gmail hesabımdan premium alsam 23 cihaza o hesabı girsem. Problemsiz kullanabilir miyiz? Bu konuda araştırma yaptım. Ama net bir bilgi edinemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Selam hocam,
Siz ve emekleriniz değerli. Yaşadığınız zorluklar ve sıkıntıları aşağı yukarı tahmin edebiliyor ve biliyorum. Ben sizin için aşağıya bir link bırakıyorum. Bu link üzerinden destek programları ve iş ortakları ile iletişime geçiliyor.
Daha iyi bir öğretim ve öğrenim deneyimi için kaynaklara göz atın, destek alın, mesleki gelişim fırsatlarını keşfedin, iş ortakları bulun ve topluluklardan yararlanın.
edu.google.com
Google Türkiye'de aktif olarak bulunan bir firma. Desteğe mail gönderdiğinizde sizin K12 hesaplarınız için bu hizmetleri ücretsiz bile sağlayabileceklerine inanıyorum. Eski kız arkadaşım öğretmendi, Google'dan değil ama farklı birçok firmadan eğitimde kullanmak üzere birkaç talepte bulunmuştu. Örneğin Arduino gibi geliştirme kartları geliştiren bir Türk firması, eğitimlerde kullanması için hatrı sayılır bir sayıda bu kartlardan göndermişti.
Öncelikle herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkürler. Yazdıklarınızdan önceliğim herhangi bir eklenti kurmadan, orjinal bir şekilde bu işi çözmek. Onun için ilk önce @spriggan ve @Eryd önerilerini deneyeceğim. Bunlar işe yaramazsa bahsettiğiniz eklentileri veya apk kurup bu işi çözmeye çalışacağım.
Merhaba. Bir okulda müdür yardımcılığı yapıyorum. Derslerde öğretmenlerimiz akıllı tahtada YouTube faydalanıyor. Ama video izlerken reklam çıkıyor. Bu reklam durumu çocukların dikkatlerinin dağılmasına ve uygun olmayan reklamlarla karşılaşmasına neden oluyor. Bu yüzden YouTube Premium bizim için elzem bir durum. Okulumuzda 23 derslik bulunuyor. Devlet okulu olmamız sebebiyle ekonomiklilik bizim için çok önemli. Bir Gmail hesabımdan premium alsam 23 cihaza o hesabı girsem. Problemsiz kullanabilir miyiz? Bu konuda araştırma yaptım. Ama net bir bilgi edinemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Öncelikle herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkürler. Yazdıklarınızdan önceliğim herhangi bir eklenti kurmadan, orijinal bir şekilde bu işi çözmek. Onun için ilk önce @spriggan ve @Eryd önerilerini deneyeceğim. Bunlar işe yaramazsa bahsettiğiniz eklentileri veya APK kurup bu işi çözmeye çalışacağım.
Öncelikle merhaba. Bu sizin ve diğer arkadaşların bahsettiği eklentileri kullanmadım. Ama benim kendi cihazlarımda bazen kullandığım eklentiler orjinaline göre daha iyi bir performans göstermiyorlar. Bu anlayıştan hareket ettiğim için önceliğim orjinal bir şekilde bu işi çözmek.
Öncelikle merhaba. Bu sizin ve diğer arkadaşların bahsettiği eklentileri kullanmadım. Ama benim kendi cihazlarımda bazen kullandığım eklentiler orijinaline göre daha iyi bir performans göstermiyorlar. Bu anlayıştan hareket ettiğim için önceliğim orijinal bir şekilde bu işi çözmek.