Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 13 Haziran 2022 #21 Rovildi dedi: iPhone için uygulama önerisi olan var mı peki Genişletmek için tıkla... AdGuard — adblock&privacy
Rovildi dedi: iPhone için uygulama önerisi olan var mı peki Genişletmek için tıkla... AdGuard — adblock&privacy
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2022 #22 Bende uBlock Origin'ciyim, güzel bir program. İndirdikten sonra filtre ayarlarına bir göz gezdirmeyi unutmayın.
Bende uBlock Origin'ciyim, güzel bir program. İndirdikten sonra filtre ayarlarına bir göz gezdirmeyi unutmayın.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 13 Haziran 2022 #23 Eklenti olarak diyor isen : UBlock Origin Telefonda diyor isen adguard. Ad guard tüm reklamları bypass ediyor. Üstüne youtube vanced kurarsan daha da iyi olur.
Eklenti olarak diyor isen : UBlock Origin Telefonda diyor isen adguard. Ad guard tüm reklamları bypass ediyor. Üstüne youtube vanced kurarsan daha da iyi olur.
Havalı Türk Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #24 1.uBlock Origin 2.Adguard Reklam Engelleyici Ben İkisini Aynı Anda Kullanıyorum 1 tane Bile Reklam Çıkmıyor.
1.uBlock Origin 2.Adguard Reklam Engelleyici Ben İkisini Aynı Anda Kullanıyorum 1 tane Bile Reklam Çıkmıyor.
Adolfid Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #25 Hiçbir reklam engelleyici işe yaramıyor yardım edin.
mustaq120 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 140 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #26 Adolfid dedi: Hiçbir reklam engelleyici işe yaramıyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... uBlock çalışıyor diye biliyorum yenile fix lemişlerdi bu olayı.
Adolfid dedi: Hiçbir reklam engelleyici işe yaramıyor yardım edin. Genişletmek için tıkla... uBlock çalışıyor diye biliyorum yenile fix lemişlerdi bu olayı.