YouTube reklam engelleyici kullananlara ban atacak mı?

Zaten, topu topu 30 lira cashback ile 20 - 15 lira arasına düşüyor. Yani pahalı birşey değil sonuçta.

Geçmiş olsun bu demek oluyor ki reklam engelleyicilerin devri bitti. Oysaki YouTube kaybeder diye düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım.
Hayır yukarıda anlattım tekrar yazıyorum. uBlock ön belleğini temizleyip, filtreleri güncelleyince reklam engelleyiciyi kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Hayır yukarıda anlattım tekrar yazıyorum. uBlock ön belleğini temizleyip, filtreleri güncelleyince reklam engelleyiciyi kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Ben AdGuard kullanıyorum bana da henüz bir bildirim gelmedi şükür. Ama hesap banlama işi gerçekse ne yapacağız?

Zaten, topu topu 30 lira cashback ile 20 - 15 lira arasına düşüyor. Yani pahalı bir şey değil sonuçta.

YouTube reklam engelleyicileri engelleyebilirse emin olun ona da hemen zam gelecektir.

Geçmiş olsun bu demek oluyor ki reklam engelleyicilerin devri bitti. Oysaki YouTube kaybeder diye düşünmüştüm hayal kırıklığına uğradım.

AdGuard'da sıkıntı çıkıyor ama UBlock'da sıkıntı yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…