NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 YouTube'u açıyorum, bir video izlerken reklam geldi ama yuvarlak çıktı(1saniye) sonra video yeniden başladı. Neden oluyor?
YouTube'u açıyorum, bir video izlerken reklam geldi ama yuvarlak çıktı(1saniye) sonra video yeniden başladı. Neden oluyor?
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.796 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 Genel olabilir bende de vardı aynı sıkıntı. Tam bilmiyorum.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 25 Şubat 2021 #3 NROS dedi: YouTube'u açıyorum, bir video izlerken reklam geldi ama yuvarlak çıktı(1saniye) sonra video yeniden başladı. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanıyorsanız ondan olabilir. Bende de oluyor, ama ben uBlock Origin kullanıyorum.
NROS dedi: YouTube'u açıyorum, bir video izlerken reklam geldi ama yuvarlak çıktı(1saniye) sonra video yeniden başladı. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanıyorsanız ondan olabilir. Bende de oluyor, ama ben uBlock Origin kullanıyorum.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #4 Muhtemelen reklam engelleyicisi; reklamı tam olarak engelleyemediği içindir.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #5 YouTube'da sorun var şu an sanırım. Hata verip duruyor.
NROS Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #6 us3469734 dedi: Reklam engelleyici kullanıyorsanız ondan olabilir. Bende de oluyor, ama ben uBlock Origin kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. fersend dedi: Muhtemelen reklam engelleyicisi; reklamı tam olarak engelleyemediği içindir. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. Garip geldi. Virüs ya da bir yazılım olabilir mi?
us3469734 dedi: Reklam engelleyici kullanıyorsanız ondan olabilir. Bende de oluyor, ama ben uBlock Origin kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. fersend dedi: Muhtemelen reklam engelleyicisi; reklamı tam olarak engelleyemediği içindir. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. Garip geldi. Virüs ya da bir yazılım olabilir mi?
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 25 Şubat 2021 #7 NROS dedi: kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı YouTube'de sanırım bugün bende 2 kere çöktü. Ondan sonra durup dururken izlediğim yayında mesajlarımı incelemeye aldı. FPS düştü. 1080P izlediğim video 360P'de dondu.
NROS dedi: kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı YouTube'de sanırım bugün bende 2 kere çöktü. Ondan sonra durup dururken izlediğim yayında mesajlarımı incelemeye aldı. FPS düştü. 1080P izlediğim video 360P'de dondu.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #8 NROS dedi: Kullanmıyorum. Kullanmıyorum. Garip geldi. Virüs ya da bir yazılım olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız tarayıcı, hangi tarayıcıyı tümleşik reklam engelleyicisi olabilir. Ve eklentilerinizi kontrol edin.
NROS dedi: Kullanmıyorum. Kullanmıyorum. Garip geldi. Virüs ya da bir yazılım olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız tarayıcı, hangi tarayıcıyı tümleşik reklam engelleyicisi olabilir. Ve eklentilerinizi kontrol edin.
321777 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 25 Şubat 2021 #9 NROS dedi: YouTube'u açıyorum, bir video izlerken reklam geldi ama yuvarlak çıktı(1saniye) sonra video yeniden başladı. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... reklam engelleyici kullananlar için youtube ara sıra kodlarını değiştiriyor reklamların. O yüzden tam engelleyemiyor engelleyiciler.
NROS dedi: YouTube'u açıyorum, bir video izlerken reklam geldi ama yuvarlak çıktı(1saniye) sonra video yeniden başladı. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... reklam engelleyici kullananlar için youtube ara sıra kodlarını değiştiriyor reklamların. O yüzden tam engelleyemiyor engelleyiciler.