Youtube reklamları abarttı mı ne?

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Önceden, sadece videoların baş orta ve sonunda çıkardı. Son zamanlarda kendi Youtube Premium reklamlarıyla beraber baymaya başladı sanki. Videonun içine koyduğu reklamlar arttığı gibi, ana sayfamda bile reklam görüyorum artık. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de son birkaç aydır reklamlar peş peşe geliyor, artık bıktım! Bilgisayarda ve telefonumda Samsung Internet için AdBlock Plus kullanıyorum.

Evet, YouTube son zamanlarda reklamları azıttı. Telefon için YouTube Premium desem, sırf reklamsız bir ortam ve sorf telefonum için her ay para ödeyecek değilim. Hadi, bir şeyler olsa neyse de şu an için içi boş bir kutu olarak görüyorum.

Az önce YouTube Vanced yükledim ve hiç reklam çıkmıyor.

Telefonda youtube android uygulamasına adblock kurmak mümkün mü?

Reklam engelleyici kurmak istemiyorsan şu eklenti işini görür, 5 saniye sonra otomatik olarka reklamı geç butonuna basıyor ve videonun altında çıkan reklamıda otomatik kapatıyor hem izlediğin kanal reklamdan gelir sağlamış oluyor hemde reklamlar çok can sıkıcı hale gelmiyor.

Google ADblock'u engelledi diye biliyorum ki zaten çalışmıyor gördüğüm kadarıyla. Ben Opera GX'e geçtim alışınca Google dan bir farkı yok. Ayrıca dahili VPN ve reklam engelleyicisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…