YouTube "returned error" hatası

Bariso

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Youtube Channel Marketing
YouTube'da yorum atmak isteyince bu hatayı alıyorum ve yorumum yayınlanmıyor. Aynı zamanda hesaplar arası geçiş yapmak için açılan menü bende açılmıyor. Dakikalarca yükleniyorda kalıyor. Bağlantı sorunum/ YouTube'da herhangi bir kısıtlamam yok. Farklı tarayıcılardan denediğimde sorun çözülmedi.

return.png

Bu menü böyle kalıyor.(sağ üstteki profil fotografına tıklanınca açılan menü) bu yüzden ne hesaptan çıkabiliyorum, ne başka bir hesaba geçebiliyorum.

• Google seni karalisteye almış olabilir; son attığın yorumları kontrol et. Küfürlü, hakaretli yani Google politikalarına karşı gelebileceğini düşündüğün yorumu bul ve sil.
  • Antivirüs ve Windows Firewall kapatıp dene.
  • Tarayıcı çerezlerini silmeyi dene.
  • Modem kapatıp açmayı dene.
  • Geçmiş silme üzerinden tüm hesaplardan çıkış yapmayı dene.
    Kullandığın eklentiler sayfanın bozulmasına neden oluyor olabilir, eklentilerini kontrol et.

• Google seni karalisteye almış olabilir; son attığın yorumları kontrol et. Küfürlü, hakaretli yani Google politikalarına karşı gelebileceğini düşündüğün yorumu bul ve sil.
  • Antivirüs ve Windows Firewall kapatıp dene.
  • Tarayıcı çerezlerini silmeyi dene.
  • Modem kapatıp açmayı dene.
  • Geçmiş silme üzerinden tüm hesaplardan çıkış yapmayı dene.
    Kullandığın eklentiler sayfanın bozulmasına neden oluyor olabilir, eklentilerini kontrol et.
Eklenti kullanmıyorum, mobil üzerinden yorum atabiliyorum. Arastirdigimda kaspersky ile alakasi var yazmışlar yabanci forumlarda, kaspersky tamamen silip denedim yine ayni hata. Yorum yapamamla birlikte oynatma listesine video ekleyemiyor, baska bir hesaba gecemiyorum. Cerez geçmiş ne varsa temizledim ama olmadi.

Eklenti kullanmıyorum, mobil üzerinden yorum atabiliyorum. Arastirdigimda kaspersky ile alakasi var yazmışlar yabanci forumlarda, kaspersky tamamen silip denedim yine ayni hata. Yorum yapamamla birlikte oynatma listesine video ekleyemiyor, baska bir hesaba gecemiyorum. Cerez geçmiş ne varsa temizledim ama olmadi.
Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı denedin mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı