Karby Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2023 #1 Dün kurdum bugün hata veriyor, nasıl düzeltebilirim? İnternet bağlantınızı kontrol edin ekranı çıkıyor girince shortslardan bıktığım için yüklemiştim eğer buna alternatifiniz varsa ya da shortsları bir şekilde kapatabileceksem aydınlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2023
Dün kurdum bugün hata veriyor, nasıl düzeltebilirim? İnternet bağlantınızı kontrol edin ekranı çıkıyor girince shortslardan bıktığım için yüklemiştim eğer buna alternatifiniz varsa ya da shortsları bir şekilde kapatabileceksem aydınlatır mısınız?
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 3 Mayıs 2023 #2 Neden Vanced kullanmıyorsun?
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 Oxies dedi: Neden Vanced kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Vanced kapatılıyor.
Karby Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2023 #4 Oxies dedi: Neden Vanced kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam vanced kodların tozlu sayfalarına karıştı diye biliyorum bu da aynı ekibin ürünü yanılmıyorsam
Oxies dedi: Neden Vanced kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam vanced kodların tozlu sayfalarına karıştı diye biliyorum bu da aynı ekibin ürünü yanılmıyorsam
yıldırım ahmet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #5 SSDyiyenHDD dedi: Vanced kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube vanced neden kapatılıyor? Bende giriyorum en son sürümde izleyin diyor bazen de açılıyor ama videolar
SSDyiyenHDD dedi: Vanced kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube vanced neden kapatılıyor? Bende giriyorum en son sürümde izleyin diyor bazen de açılıyor ama videolar
Karby Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2023 #6 Karby dedi: Hocam vanced kodların tozlu sayfalarına karıştı diye biliyorum bu da aynı ekibin ürünü yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla... Farklı ekiplermiş
Karby dedi: Hocam vanced kodların tozlu sayfalarına karıştı diye biliyorum bu da aynı ekibin ürünü yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla... Farklı ekiplermiş
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 3 Mayıs 2023 #7 yıldırım ahmet dedi: Hocam YouTube vanced neden kapatılıyor? Bende giriyorum en son sürümde izleyin diyor bazen de açılıyor ama videolar Genişletmek için tıkla... Buradan indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Şuan kullanıyorum. MicroG indirin ve Black, Dark, Monet sürümlerinden herhangi birini indirmeniz gerekiyor. GitHub - cuynu/vancedx: Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) - cuynu/vancedx github.com
yıldırım ahmet dedi: Hocam YouTube vanced neden kapatılıyor? Bende giriyorum en son sürümde izleyin diyor bazen de açılıyor ama videolar Genişletmek için tıkla... Buradan indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Şuan kullanıyorum. MicroG indirin ve Black, Dark, Monet sürümlerinden herhangi birini indirmeniz gerekiyor. GitHub - cuynu/vancedx: Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) - cuynu/vancedx github.com
Karby Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2023 #8 Oxies dedi: Buradan indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Şuan kullanıyorum. MicroG indirin ve Black, Dark, Monet sürümlerinden herhangi birini indirmeniz gerekiyor. GitHub - cuynu/vancedx: Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) - cuynu/vancedx github.com Genişletmek için tıkla... Hocam burdaki ytde shorts kısmı var değil mi benim tek sorunum shorts çünkü
Oxies dedi: Buradan indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Şuan kullanıyorum. MicroG indirin ve Black, Dark, Monet sürümlerinden herhangi birini indirmeniz gerekiyor. GitHub - cuynu/vancedx: Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) - cuynu/vancedx github.com Genişletmek için tıkla... Hocam burdaki ytde shorts kısmı var değil mi benim tek sorunum shorts çünkü
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 3 Mayıs 2023 #9 Karby dedi: Hocam burdaki ytde shorts kısmı var değil mi benim tek sorunum shorts çünkü Genişletmek için tıkla... Şuan baktım yokmuş.
Karby dedi: Hocam burdaki ytde shorts kısmı var değil mi benim tek sorunum shorts çünkü Genişletmek için tıkla... Şuan baktım yokmuş.
Karby Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2023 #10 Oxies dedi: Şuan baktım yokmuş. Genişletmek için tıkla... Evvet teşekkürler artık gittiği yere kadar bunu kullanacağım esenlikler hepinize
Oxies dedi: Şuan baktım yokmuş. Genişletmek için tıkla... Evvet teşekkürler artık gittiği yere kadar bunu kullanacağım esenlikler hepinize