cihan gürses Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #1 Youtube'de ses açma yeri tamamen kısık ama ses geliyor. Kendim kısmıyorum, video açınca öyle oluyor. Bunun sebebi nedir? Ama bu arasıra oluyor, her zaman olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2014
Youtube'de ses açma yeri tamamen kısık ama ses geliyor. Kendim kısmıyorum, video açınca öyle oluyor. Bunun sebebi nedir? Ama bu arasıra oluyor, her zaman olmuyor.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 6 Ağustos 2014 #2 Aynı sorunu kuzenimde yaşıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 6 Ağustos 2014 #3 Bende de aynı sorun var. Önbellek ve çerezleri silmeyi deneyebilirsin.
cihan gürses Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #4 Heralde bu olay Youtube'den kaynaklanan birşey olmalı. brk35 dedi: Aynı sorunu kuzenimde yaşıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Bu olay sende de var mı?
Heralde bu olay Youtube'den kaynaklanan birşey olmalı. brk35 dedi: Aynı sorunu kuzenimde yaşıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Bu olay sende de var mı?
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 6 Ağustos 2014 #5 Bende yok kuzenimde var. Hatra kuzenimde iki bilgisayar var ikisinde de öyle.(biri ara sıra düzeliyor)
Bende yok kuzenimde var. Hatra kuzenimde iki bilgisayar var ikisinde de öyle.(biri ara sıra düzeliyor)
kayzer_1903 Kilopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #6 cleaner programını yukleyip uygulamalar bölümündeki çoklu ortama girerek, adobe flash player kutucuğuna tik koy ve sonrasında temizliğe başla de.
cleaner programını yukleyip uygulamalar bölümündeki çoklu ortama girerek, adobe flash player kutucuğuna tik koy ve sonrasında temizliğe başla de.
cihan gürses Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #7 Yaptım . Düzeldi mi bilmiyorum. Şuan rastlamadım.