YouTube Shorts hangi kanala atılmalı?

pasii

Kilopat
Arkadaşlar YouTube kanalı açmak istiyorum ve açacağım kanalda ek olarak shorts videolar atacağım. YouTube'da büyük kanallara baktığımız zaman asıl kanallarına video, ikinci bir hesap açıp oraya shorts videolar atıyorlar. Neden bu şekilde yapıyorlar?

Büyük aboneye sahip olunca yan kanal atıp shorts atarsanız orasıda büyür, shortslardan da feci para kazanırsınız, shortslar TikTok gibi hızlı izlendiği için izlenme kasması çok kolay.

Büyük aboneye sahip olunca yan kanal atıp shorts atarsanız orasıda büyür, shortslardan da feci para kazanırsınız, shortslar TikTok gibi hızlı izlendiği için izlenme kasması çok kolay.

Sizce ben ne şekilde yapayım? Kanalı yeni açacağım ve abone çekmek için shorts kullanmam lazım.

Sizce ben ne şekilde yapayım? Kanalı yeni açacağım ve abone çekmek için shorts kullanmam lazım.

Nasıl bir kanal açacağına bağlı, oyun kanalı ise kısa bilgiler veren shortslar kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…