YouTube shorts izlenmelerim bir anda düştü

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben YouTube'da içerik üretiyorum. Para kazanmak amaçlı yapmadığım için shorts videolar atmaya başlamıştım. Her gün video atıyorum attığım videoların çoğunluğu 3K 5k arası izleniyor. Bir gün akşam bir shorts daha attım akşama doğru video tam bir saatte 100k bir şey izlendi o videodan tam 400 abone geldi.
O günden sonra attığım her shorts 20-30 arası izlenmeye başladı sizce neden böyle oldu? 400 küsur videom var ilk defa başıma geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam YouTube böyledir bir anda zirvedeyken bir bakmışsın diptesin.

Bu arada kanalınızın adı neydi?

Fazla bir şey beklemeyin şansa bağlı bu shorts işi bir gün videoun 500k izlenir diğer videoların 5 10 anca.

ne tür içerikler üretiyorsun ne gibi mesela nelerle alakalı ? Sebebini söyleyeceğim o yüzden bilmem gerek önce içeriğini

Dostum videolarım insanların sanki kesfetine düşmüyor yoksa önceden böyle değildi.

Dostum kaliteli videolar yaparsan bir gün patlar editi 10dk süren hazıra konulan videolar izlenilmez para için yapmadığını söylemişsin zaten çok dert etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…