JrWhite
Decipat
Hocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum.Hocam izleme geçmişinizi kapatın direkt. Shorts kullanılamıyor.
Hocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum.Hocam izleme geçmişinizi kapatın direkt. Shorts kullanılamıyor.
Welcome to My Activity burdan hocamHocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum.
Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor.Welcome to My Activity burdan hocam
Temizleyin hocam butun zamanlari gider shorts.Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor.
Hocam Youtube Revanced indirin hem reklamsız hemde shorts bulunmuyor süper bir uygulama.Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor.
Sagolun hocam yaptım diğer youtubeyi de siliyorum.Hocam Youtube Revanced indirin hem reklamsız hemde shorts bulunmuyor süper bir uygulama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.