JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 17 Kasım 2024 #11 Kaanskvk dedi: Hocam izleme geçmişinizi kapatın direkt. Shorts kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum.
Kaanskvk dedi: Hocam izleme geçmişinizi kapatın direkt. Shorts kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum.
K Kaanskvk Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 382 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #12 JrWhite dedi: Hocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Welcome to My Activity burdan hocam
JrWhite dedi: Hocam geçmişi durdurabiliyorum fakat kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Welcome to My Activity burdan hocam
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 17 Kasım 2024 #13 Kaanskvk dedi: Welcome to My Activity burdan hocam Genişletmek için tıkla... Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor.
Kaanskvk dedi: Welcome to My Activity burdan hocam Genişletmek için tıkla... Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor.
K Kaanskvk Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 382 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #14 JrWhite dedi: Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Temizleyin hocam butun zamanlari gider shorts.
JrWhite dedi: Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Temizleyin hocam butun zamanlari gider shorts.
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 177 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #15 JrWhite dedi: Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Youtube Revanced indirin hem reklamsız hemde shorts bulunmuyor süper bir uygulama.
JrWhite dedi: Kapalı diyor fakat önceden izlediğim videolar geçmişte duruyor. Bu yüzden shorts devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Youtube Revanced indirin hem reklamsız hemde shorts bulunmuyor süper bir uygulama.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 17 Kasım 2024 #16 ayanami_rei dedi: Hocam Youtube Revanced indirin hem reklamsız hemde shorts bulunmuyor süper bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam yaptım diğer youtubeyi de siliyorum.
ayanami_rei dedi: Hocam Youtube Revanced indirin hem reklamsız hemde shorts bulunmuyor süper bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam yaptım diğer youtubeyi de siliyorum.