YouTube shorts nasıl kapatılır?

YouTube vanced var, ayarlar kısmının en altında vanced ayarları yazıyor, oradan bulabilirsiniz.

Uygulama:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam neden kapatma gereksinimi duyuyorsunuz ki? Orada duruyor, zararı yok bence.
Instagram ve YouTube'un bu TikTok çakması özelliği niye tutmamasına rağmen inatla kullanıcıya dayatmaya çalıştığını anlamıyorum.
Hocam tutmadı dediğiniz YouTube Shorts, şuanda yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor, YouTube Shorts sayesinde kanalları 3-5 milyon aboneye sahip olanlar var. Tiktoktan ünlülerin videolarını alıp YouTube Shorts'ta paylaşırsanız ve bunu 1 ay boyunca düzenli yaparsanız emin olun siz de yüksek abonelere ulaşırsınız ve Shorts'un tutmuş olduğunu anlarsınız.

Hocam neden kapatma gereksinimi duyuyorsunuz ki? Orada duruyor, zararı yok bence.

Hocam tutmadı dediğiniz YouTube Shorts, şuanda yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor, YouTube Shorts sayesinde kanalları 3-5 milyon aboneye sahip olanlar var. Tiktoktan ünlülerin videolarını alıp YouTube Shorts'ta paylaşırsanız ve bunu 1 ay boyunca düzenli yaparsanız emin olun siz de yüksek abonelere ulaşırsınız ve Shorts'un tutmuş olduğunu anlarsınız.
Kardeşim banane ben istemiyorum ama.
YouTube vanced var, ayarlar kısmının en altında vanced ayarları yazıyor, oradan bulabilirsiniz.

Uygulama:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kullanıyorum. Youtube hikayeleri deneyseli kapattığım halde shorts duruyor.

Uygulama:

Huawei kullandığım için YouTube inmiyor. Ben de YouTube vanced kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı