YouTube shorts nasıl kapatılır?

Instagram ve YouTube'un bu TikTok çakması özelliği niye tutmamasına rağmen inatla kullanıcıya dayatmaya çalıştığını anlamıyorum.

YouTube vanced var, ayarlar kısmının en altında vanced ayarları yazıyor, oradan bulabilirsiniz.

Uygulama:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam neden kapatma gereksinimi duyuyorsunuz ki? Orada duruyor, zararı yok bence.
Instagram ve YouTube'un bu TikTok çakması özelliği niye tutmamasına rağmen inatla kullanıcıya dayatmaya çalıştığını anlamıyorum.
Hocam tutmadı dediğiniz YouTube Shorts, şuanda yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor, YouTube Shorts sayesinde kanalları 3-5 milyon aboneye sahip olanlar var. Tiktoktan ünlülerin videolarını alıp YouTube Shorts'ta paylaşırsanız ve bunu 1 ay boyunca düzenli yaparsanız emin olun siz de yüksek abonelere ulaşırsınız ve Shorts'un tutmuş olduğunu anlarsınız.

Kardeşim banane ben istemiyorum ama.
Kullanıyorum. Youtube hikayeleri deneyseli kapattığım halde shorts duruyor.

Huawei kullandığım için YouTube inmiyor. Ben de YouTube vanced kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…