YouTube Shorts videolarında müzikten telif yenir mi?

EmreKocaer

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube Shorts'ta direk ses ekle bölümünden resmi sesler kısmından videoma ses eklersem (videolar 1 dakikayı geçmeyecek) telif yeme şansım var mı? Belki şu anda yoktur ama ileride telif yeme şansı var mı, yoksa 100% telif yemezsin diyebilir miyiz?

Yoktur abi. YouTube kardeşim ben Shorts'ta telif melif almam senden diyor ama göstermiyor değil bu içerik telifli haberin olsun ama Shorts'ta ilgilendirmez beni diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoktur abi. YouTube kardeşim ben Shorts'ta telif melif almam senden diyor ama göstermiyor değil bu içerik telifli haberin olsun ama Shorts'ta ilgilendirmez beni diyor.
Dostum bu nasıl cümle böyle?

Cümlemin nesi var hocam, biraz marjinal bir metin olması dışında bir sorun göremiyorum?
Noktalama işaretlerini çok yanlış kullanmışsınız hocam. Moderatör düzeltti yazdığınızı fark ettiyseniz.

Noktalama işaretlerini çok yanlış kullanmışsınız hocam. Moderatör düzeltti yazdığınızı fark ettiyseniz.

Ben onu bir cümle olarak değil, özne olarak kullanmıştım. Yeni yeni alışmaya çalışıyorum hocam, kusura bakmayın.

Biraz devrik bir cümle olmuş gerçekten Anlamam gereken şimdi veya ileride telif yeme şansım 0% değil mi

Biraz devrik bir cümle olmuş gerçekten Anlamam gereken şimdi veya ileride telif yeme şansım 0% değil mi?

Eğer YouTube bir yasa değişikliğine gitmezse, evet. Ama bunu kimse bilemez, anlık olarak değişebilir. Şu an için bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…