G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 YouTube son güncelleme yüklü herkeste mi böyle? Sağ taraftaki like dislike paylaşma butonları falan vardı. Dosya Ekleri Screenshot_20230930_154639_YouTube.jpg 56,8 KB · Görüntüleme: 46
YouTube son güncelleme yüklü herkeste mi böyle? Sağ taraftaki like dislike paylaşma butonları falan vardı.
oktaycavus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 290 30 Eylül 2023 #2 Şimdi kontrol ettim bende normal. Bazen böyle yazılımsal hatalar oluyor. Gün içerisinde düzelir. Hiç güncelleme yapmana gerek kalmadan.
Şimdi kontrol ettim bende normal. Bazen böyle yazılımsal hatalar oluyor. Gün içerisinde düzelir. Hiç güncelleme yapmana gerek kalmadan.
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 oktaycavus dedi: Şimdi kontrol ettim bende normal. Bazen böyle yazılımsal hatalar oluyor. Gün içerisinde düzelir. Hiç güncelleme yapmana gerek kalmadan. Genişletmek için tıkla... Evet simdi baktim duzelmis
oktaycavus dedi: Şimdi kontrol ettim bende normal. Bazen böyle yazılımsal hatalar oluyor. Gün içerisinde düzelir. Hiç güncelleme yapmana gerek kalmadan. Genişletmek için tıkla... Evet simdi baktim duzelmis