YouTube Shorts'a video atmaya devam etmeli miyim?

MertSolen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube Shorts da edit videoları hazırlıyorum müziklerin çoğu telifli olduğundan o videodan para kazanamıyorum telifsiz müzik koyunca da video pek hoş olmuyor. Bu zamana kadar attığım tüm videolar da "telif hakkıyla korunan ancak Shorts videonuzu etkilemeyen içerik tespit edildi" yazıyor bu yazınca sadece para kazanamıyormuşum müzik yüzünden. Sizce ne yapmam gerek ,video atmaya devam edeyim mi? Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:

Instagram'dan devam edeiblirsin bence.

Shorts zaten pek para kazandırmıyor. Milyonlarca izlenirsen belki biraz para alırsın. Eğer para için yapmıyorsan bırakmaya değmez.

İnsanlar Shorts bölümü zaten genel olarak para kazanmak için atmıyor. Shorts videolarının algoritması bozuk olduğu için çok fazla izlenebiliyor. Bu sebeple önce Shorts ile kendini ünlü eden kişiler belli bir düzeye ulaştıktan sonra normal youtube videoları atmaya başlıyorlar. Yani Shorts ile kendine abone ve izleyici çekeceksin, sonra onları normal videolarını izlemelerini sağlayacaksın.

Evet biliyorum, sorunum burada başlıyor işte edit kanalı olduğum için müziklerde çoğu telifli o yüzden kaldım öyle ne yapacağım bilmiyorum?

Benim de bu shortslarla ilgili aklımda pek çok soru işareti var ama cevaplayacak bilgili kişi bulamıyorum. Bu sorulara nerede cevap bulabiliriz acaba?

Bende bilmiyorum.
Hocam senin shorts videolarında izlenme sayısının çakılması gibi bir durum yaşadın mı hiç? Benim shorts videolarım iyi izlenirken bir noktadan sonra sıfıra çakıldı. Kimsenin akışında gözükmemeye başladı. Kanalım öldü mü yasaklandı mı anlayamadım.

Benim videolar bazıları 10 bin 20 bin izlenirken bazıları da 5 ya da 10 izleniyordu tuhaf bir algoritması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…