red.dawn Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 11 Şubat 2024 #1 Merhaba, YouTube Shorts'a video yüklerken müzik seçme kısmı çıkıyor. Oradan müzik seçip o şekilde yüklersek herhangi bir teliflik durum olur mu? Ya da o videodan ben para kazanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Merhaba, YouTube Shorts'a video yüklerken müzik seçme kısmı çıkıyor. Oradan müzik seçip o şekilde yüklersek herhangi bir teliflik durum olur mu? Ya da o videodan ben para kazanabilir miyim?
kafamdakisoruisareti Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Şubat 2024 #2 aynen bende bu sorunun cevabını arıyorum hocam.
red.dawn Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 18 Şubat 2024 #3 kafamdakisoruisareti dedi: aynen bende bu sorunun cevabını arıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Cevaplayan çıkmadı hocam. Ben işimi garantiye almak için Youtube Studio'daki müzikleri kullanıyorum.
kafamdakisoruisareti dedi: aynen bende bu sorunun cevabını arıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Cevaplayan çıkmadı hocam. Ben işimi garantiye almak için Youtube Studio'daki müzikleri kullanıyorum.
kafamdakisoruisareti Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Şubat 2024 #4 internette araştırdığım kadarıyla telifli müzikleri youtube shortsda kullanabiliyoruz. youtube öyle bir açıklama yapmış yaklaşık 2 sene önce .
internette araştırdığım kadarıyla telifli müzikleri youtube shortsda kullanabiliyoruz. youtube öyle bir açıklama yapmış yaklaşık 2 sene önce .