pilatuntaha10 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 YouTube Shorts'a göruyorum toodyxz gibi kişiler Shorts'da video karakterleri takip ediyor buyukluk 19:6 sanırım. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
YouTube Shorts'a göruyorum toodyxz gibi kişiler Shorts'da video karakterleri takip ediyor buyukluk 19:6 sanırım. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 pilatuntaha10 dedi: YouTube Shorts'a göruyorum toodyxz gibi kişiler Shorts'da video karakterleri takip ediyor buyukluk 19:6 sanırım. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Videodaki herhangi bir cismi takip etmek için "Motion Tracking" denen bir özellik kullanılır. Capcut üzerinde kolayca yapılabiliyor.
pilatuntaha10 dedi: YouTube Shorts'a göruyorum toodyxz gibi kişiler Shorts'da video karakterleri takip ediyor buyukluk 19:6 sanırım. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Videodaki herhangi bir cismi takip etmek için "Motion Tracking" denen bir özellik kullanılır. Capcut üzerinde kolayca yapılabiliyor.
pilatuntaha10 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Reend dedi: Videodaki herhangi bir cismi takip etmek için "Motion tracking" denen bir özellik kullanılır. CapCut üzerinde kolayca yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardamı yoksa telefondamı var Motion trackin.
Reend dedi: Videodaki herhangi bir cismi takip etmek için "Motion tracking" denen bir özellik kullanılır. CapCut üzerinde kolayca yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardamı yoksa telefondamı var Motion trackin.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #4 pilatuntaha10 dedi: Bilgisayardamı yoksa telefondamı var Motion trackin. Genişletmek için tıkla... Telefonda da olması gerek.
pilatuntaha10 dedi: Bilgisayardamı yoksa telefondamı var Motion trackin. Genişletmek için tıkla... Telefonda da olması gerek.