YouTube şifrem değiştirildi

Yedinci Mühür

Decapat
Buna benzer bir sürü konu açtım ve galiba bu sonuncusu olacak. İlk olarak dışarıdan eve gelmiştim telefonumu elime aldım YouTube'a girdim. Hesabın şifresi değiştirilmişti. Güvenilir cihazda annemin telefonuna kayıtlı olduğu için kurtardım. Ama o aralar bayağı stresli zamanlar olduğundan herhalde kardeşim yapmıştır diye saldım pek düşünmedim (çok saçma ). Neyse 3-4 ay geçti eski Facebook hesabıma bakayım dedim. Güvenlik giriş kısmında birçok farklı yer yazıyordu. Yani hesaba birisi giriyordu. Hemen şifreyi değiştirdim (şifre bayağı basitti 1234567 tarzı). Neyse 1 ay daha geçti LOL hesabıma gireyim dedim bir baktım açıklama kısmında küfür yazıyor. O an titredim dedim ne oluyor? Aklıma keylogger geldi çünkü Facebook yahooya bağlıydı yakın zamanda tos veri ihlali olmuştu belki ondandır diye ama LOL hesabıma girilip küfür yazılması bu senaryoyu etkisiz kıldı. İşin garibi hesaplara girilmiş. Face, Twitter falan ama şifreyi değiştirmemiş çalmamış ( zaten anonim kullanıyordum ). Bu olaylar yaşanınca bayağı bir kötü oldum kendime gelemedim. Neden bu kadar taktım bilmiyorum. Hani antivirüs de kullanıyordum. Sık sık Defender, 360TS ve Malwarebytes ile tarama da yapıyordum. Pek abidik gubidik siteden bir şey de indirmezdim. Nadiren korsan oyun indirirdim (bu sebeple bulaşmış olabilir ). Ha bir de PC üzerinde önemli şeylerimi girmezdim kredi kartı gibi sadece bir sefer ösym şifremi girdim ve yakın zamanda değiştirmiştim. Gelelim sadete. O günden beri aklıma türlü türlü senaryolar geliyor ya şöyle olursa ya böyle olursa. Kaygılarım arttı. Önemli biri değilim sıradan birisiyim. Kendi halinde takılan yalnız birisiyimdir. Böyle bir şeyin başıma gelmiş olması çok garip hissettirdi. Sizce kaygılarım boş yere mi? PC üzerinde ne gibi bilgilerimin olması sorun teşkil ederdi? Yazacağınız şeyleri merak ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Kaygılanma dostum, bunu yapacak kişi ya indirdiğin korsan dosyalardan keylogger ile ulaşmış bir insandır, ya da trajedik olan seni sevmeyen ya da senin herhangi bilgilerine ulaşmak isteyen birinin olmasıdır. League of Legends hesabında Türkçe küfür falan varsa kesin sana sinirlenmiş biri yapılmıştır. Bir gözden geçir bakalım son zamanlarda neler oldu neler bitti.

Dediğim gibi pek arkadaşım yok hayliyle düşmanım da yok kimseye kötülüğüm bulunmadı . Nedendir bilmem :/

Twitter tehlikeli bir yere sallarsa senin IP gözükürse başın belaya girer. Twitter'a uzun şifre koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…