YouTube sürekli reklam olarak ciddi evlilik sitesi reklamları çıkartıyor

Paşalıı

Hectopat
Şimdi denk gelmedi ama alakasız bir şekilde yanda önerilen videolarda veya ana sayfada ciddi evlilik siteleri reklamları çıkıyor. Kaç kere ilgilenmiyorum dememe rağmen. Çözümü var mı, ad blocker kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adblock kullanmayın, "Adblock kullanan izleyici YouTube platformunu kullanamayacak" diyor YouTube. Reklam istemiyorsanız YouTube Premium alın.

Ciddi evlilik düşünür müsünüz? Şaka bir yana başka adblocker denediniz mi?

Adblock kullanmayın, "Adblock kullanan izleyici YouTube platformunu kullanamayacak" diyor YouTube. Reklam istemiyorsanız YouTube Premium alın.
Kaynak atar mısınız?

Bu henüz yayınlanmış bir şey değil, deneysel bir sistem. Deneysel demek her an değişebilir veya silinebilir demek zaten. Üstelik bu kalıcı bir yasaklama değil. Adblock kapayana kadar video izlemenizin kısıtlandığı bir sistem ki zaten şu an Adblock kullanılmasında herhangi bir problem bulunmuyor. Ayrıca belirtmek isterim bu kaynak geçerli bir kaynak değil. Siz, sanki bu sistemi YouTube entegre etmiş ve açıklamış gibi bir yanıt yazmışsınız fakat işin aslı öyle değil. Gelip gelmeyeceği belli bile olmayan bir özellik için konu sahibini korkutmaya hakkınız yok.

Konu sahibine ithafen, korkmadan Adblock kullanabilirsiniz. Hiç bir sorun çıkarmaz. Bazıları çalışmıyor olsa bile benim tavsiyem iki tane birden kullanmak.

Ben kimseyi korkutmuyorum olacakları söylüyorum, boş yapmışsınız. Tamam, siz Adblock kullanmaya ve bir şeye bir faydada bulunmamaya devam edin. Bir gün yasaklanınca görürüm sizi.

Ben kimseyi korkutmuyorum olacakları söylüyorum, boş yapmışsınız. Tamam, siz Adblock kullanmaya ve bir şeye bir faydada bulunmamaya devam edin. Bir gün yasaklanınca görürüm sizi.
Arkadaşım attığın kaynakta bile zaten Adblock kapattığınızda yine video izlemeye devam edebileceğin yazıyor neyi uzatıyorsun? Gelse bile (ki gelmeyecek) kimseye bir şey olacağı yok. Lütfen çıkın bu konudan konu sahibini korkutmayın.

uBlock Origin kurun.

AdBlock kullanmayın, "AdBlock kullanan izleyici YouTube platformunu kullanamayacak" diyor YouTube. Reklam istemiyorsanız YouTube Premium alın.

Neden bende böyle bir uyari yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…