Cabirsur Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknik Servis Elemanlığı 5 Şubat 2017 #1 Arkadaşlar benim araştırdığım ama sonucunu bulamadığım bir sorunum var. Youtube'da bu çubuğu var ileri geri yapmamız için onu 4-5 kere oynatığımda browser o sayfada yanıt vermiyor sonrada yeşil ekran oluyor. Bu arada bütün browserlarda aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2017
Arkadaşlar benim araştırdığım ama sonucunu bulamadığım bir sorunum var. Youtube'da bu çubuğu var ileri geri yapmamız için onu 4-5 kere oynatığımda browser o sayfada yanıt vermiyor sonrada yeşil ekran oluyor. Bu arada bütün browserlarda aynı.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 16 5 Şubat 2017 #2 Ekran kartiniz guncel mi?
Cabirsur Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknik Servis Elemanlığı 6 Şubat 2017 #3 evet format attım hala devam ediyor sorun
Toshi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #4 Aynı soruna sahiptim 1 2 hata önce. Eğer Chrome kullanıyorsanız donanım ivmesini kullan seçeneğini kapatınız.
Aynı soruna sahiptim 1 2 hata önce. Eğer Chrome kullanıyorsanız donanım ivmesini kullan seçeneğini kapatınız.
Cabirsur Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknik Servis Elemanlığı 7 Şubat 2017 #5 tek chrome da değil bütün tarayıcılarda da böyle sorun var