TreeM Kilopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #31 helal olsun büyük başarı
Alim Güzel Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #32 382019 dedi: YouTube'dan nasıl banlanmayı başardın? Cidden helal olsun. YouTube'dan banlanan ilk kişiyi görüyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Oğuz Alperen dedi: İlk kez böyle bir şey duyuyorum. "Youtube'den banlanmak'" Genişletmek için tıkla... Bende banlandım geçen yaz kaç kere yazdım bişey yapmadılar bende uğraşmak istemedim yan hesabımdan girdim.
382019 dedi: YouTube'dan nasıl banlanmayı başardın? Cidden helal olsun. YouTube'dan banlanan ilk kişiyi görüyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Oğuz Alperen dedi: İlk kez böyle bir şey duyuyorum. "Youtube'den banlanmak'" Genişletmek için tıkla... Bende banlandım geçen yaz kaç kere yazdım bişey yapmadılar bende uğraşmak istemedim yan hesabımdan girdim.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Mayıs 2023 #33 Dragonlordturkiye dedi: İzlediğiniz şeylerden olabilir mi acaba? Anti-siyonizm gibi şeylere pek tahammülü yok YouTube'un. Genişletmek için tıkla... Anti-siyonizm ne la. Anti-semitizm yazacakmışım kafam karışmış herhalde.
Dragonlordturkiye dedi: İzlediğiniz şeylerden olabilir mi acaba? Anti-siyonizm gibi şeylere pek tahammülü yok YouTube'un. Genişletmek için tıkla... Anti-siyonizm ne la. Anti-semitizm yazacakmışım kafam karışmış herhalde.
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 17 Mayıs 2023 #34 Reklam engelleyici vs. kullandınız mı? Reklam engelleyici kullananları banlayacaklarını söyledikleri bir haber görmüştüm ancak şu an yürürlükte mi emin değilim.
Reklam engelleyici vs. kullandınız mı? Reklam engelleyici kullananları banlayacaklarını söyledikleri bir haber görmüştüm ancak şu an yürürlükte mi emin değilim.