Dün bir konu açmıştım konudan bağımsız sen bu kanaldan para kazanamazsın dendi. Nedeni de tekrar eden içerikmiş. Bu tarzda kanallar çok olduğu için sorun yaşayabilirimişim. Videoların tamamı bana ait, kurgusuna kadar. Türkiye'de bu konsept olmadığı için başlamıştım. Emeklerimin çöpe gitmesini istemiyorum. Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Hocam bana kalırsa sesli anlatımla hızlı bir şekilde anlatımı birleştirerek çok daha izlenmeye ulaşabilirsiniz. Bunun sebebi artık uzun videoların, uzun anlatımların herkese hitap etmemesi.
Videoları seslendirerek o farkları hızlıca anlatmalısınız.
Hocam kanalı 3 ay önce açtım ve 3500 saat barajını aştım. Dediğim gibi izlenmeler benim için çok başarılı. Vergiler konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
Hocam kanalı 3 ay önce açtım ve 3500 saat barajını aştım. Dediğim gibi izlenmeler benim için çok başarılı. Vergiler konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.