YouTube tekrar kullanılan içerik sorunu

TheLenta

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bir YouTube hesabım vardı. İçerisinde sporcuların videolarından ufak kesitler ile edit yaparak paylaşıyordum. 4000 saat ve 1000 aboneyi geçtikten sonra başvurum onaylandı. Ben daha sonra editlere fazla vakit ayıramadığım için Twitch yayıncılarının yayınlarından kesitler koymaya başladım. 1,2 hafta önce açılmıştı para kazanmam. Maalesef bugün "tekrar kullanılan içerik" başlığında kanalınız artık para kazanmaya uygun değil diyerek kanalım para kazanmaya kapatıldı.

Para kazanmaya uygun olmayan içeriklere örnekler olarak:
  • Diğer sosyal medya web sitelerinden derlediğiniz kısa videolar.
  • Diğer içerik üreticiler tarafından pek çok kez yüklenmiş içerikler.
Sanırım bu iki örnek benim kanalımın para kazanmasının kapanmasına sebep oldu.

Asıl sormak istediğim 3 soru var.
Şu ana kadar elde ettiğim gelirleri çekemedim. Daha YouTube'dan pin gelmemişti. Para kazanmam kapandığı için elde ettiğim gelirler boşa mı gitti?

Ben 1 ay sonra tekrar para kazanmak için başvuru yapacağım. Bu Twitch videolarımı silmesem ve gizlesem kontrol de gizli videolara bakılır mı?

Ve bu şekilde birçok Twitch yayıncılarının yayınlarını paylaşan kanallar var. Onlar nasıl para kazanabiliyor? O zaman onların da tekrar kullanılan içeriğe girmesi gerekmez miydi?

Yardımcı olabilecek varsa gerçekten sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O para kazanan kesit kanalları YouTube Partner İş Ortağı programına üyeler ve belirli bir şirkete bağımlı çalışıyorlar. Bu şirketlerle çalışmak uğraştırır aynı zamanda güvenlilik konusunu test etmeniz gerekir. Belirli bir abone üzerini alıyorlar ve ücretin belli bir kısmını komisyon olarak kesiyorlar. Bu yüzden tercih edeceğini sanmam. Videoları gizli çeksen bile ona bakarlar. Açmazlar kısacası.

O para kazanan kesit kanalları YouTube partner iş ortağı programına üyeler ve belirli bir şirkete bağımlı çalışıyorlar. Bu şirketlerle çalışmak uğraştırır aynı zamanda güvenlilik konusunu test etmeniz gerekir. Belirli bir abone üzerini alıyorlar ve ücretin belli bir kısmını komisyon olarak kesiyorlar. Bu yüzden tercih edeceğini sanmam. Videoları gizli çeksen bile ona bakarlar. Açmazlar kısacası.

Anladım hocam. O zaman o videoları kaldıracağım. Cevabın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı