YouTube telif ihlali olmayan videoya telif attı

alperenxrq

Hectopat
Daha fazla  
Videomda Minecraft için yaptığım bir programı tanıtıyordum fakat videoda olmayan bir müzikten telif yedim. Ve telifteki mail müzik sahibinin telifi ile tamamen alakasız. 4 kez itiraz ettim videoda bu müzik yok diye her seferinde reddedildi. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Hocam YouTube'nin algoritması çok ama çok bozuldu yani benim bildiğim kadarıyla bu itarazlara bir insan bakmıyor diye biliyorum bot diye biliyorum. Öylese bir insan okusa iyi olur.

Hak hangi saniyelerdeymiş?

Hocam YouTube'nin algoritması çok ama çok bozuldu yani benim bildiğim kadarıyla bu itarazlara bir insan bakmıyor diye biliyorum bot diye biliyorum. Öylese bir insan okusa iyi olur.

Doğru diyorsunuz hocam müziklerin birbiriyle gram alakası yokken geldi çocuğun biri telif attı. Ve bana 50TL at geri çekcem telifi diyor.

Hak hangi saniyelerdeymiş?

Müzikten kanka bütün video boyunca aynı müzik vardı ama telifdeki müzik ile hiçbir alakası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam dediyse fotoğraf çekin ve dava açın. Büyük ihtimal Tehdit'den 50 TL'nin fazlasını alın. Ya da salla gitsin hocam.

Hocam dediyse fotoğraf çekin ve dava açın. Büyük ihtimal Tehdit'den 50 TL'nin fazlasını alın. Ya da salla gitsin hocam.

Discord üzerinde söyledi ve Discord davalarda bilgi vermiyor. Telifin bitmesini beklemekten başka çarem yok.

Doğru diyorsunuz hocam müziklerin birbiriyle gram alakası yokken geldi çocuğun biri telif attı. Ve bana 50TL at geri çekcem telifi diyor.
50₺ mi? Hiçbir gerçek telif sahibi böyle laflar etmez, bu sahte bir telif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…