YouTube Telif ihtarı

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
YouTube'ye Facebook hesabınız çalındıysa nasıl geri alacağınızı gösterdim. Ama konu başlığını facebook hesap çalma olarak gösterdim. Daha çok para kazanayım diye. Fakat bir mesaj ile çok kötü oldum. Telif İhtarı fakat telifli içerik değil, uygunsuz içerik olarak saptanmış. Bu benim 1. İhtarım. Bu ihtar yüzünden 6 ay boyunca neler değişecek ?

Facebook hesap çalma yöntemi nedir? Neden öyle video yüklüyorsun? Bence haketmissin cezayı. Keşkede fazlasını verseler. Kaç kere şifremi unttum Facebook sayesinde geri aldım mail olmadan. Demek sizi galiye almamışlar.

Anladım. Ben burada yardım edecek birisini arıyorum. Düşüncelereiniz doğru olabilir. Fakat sizin sanki hiç yanlışınız yok mu ? Siz hiç hata yapmıyor musunuz ? " Evet yapıyorum. Ben yapmıyorum mu ? dedim. " derseniz, lütfen kendi hatalarınızla uğraşın. Sevgiler saygılar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı