Uçan Kertenkele Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #1 Arkadaşlar az çok ne olduğunu hepimiz biliriz ama tam anlamıyla bilmiyorum. Demin bir video paylaştım ve bana bildirim geldi 3.şahıs... olarak. Bundan kurtulmanın bir yolu var mıdır ? Geniş çaplı anlatabilir misiniz ? Teşekkürler..
Arkadaşlar az çok ne olduğunu hepimiz biliriz ama tam anlamıyla bilmiyorum. Demin bir video paylaştım ve bana bildirim geldi 3.şahıs... olarak. Bundan kurtulmanın bir yolu var mıdır ? Geniş çaplı anlatabilir misiniz ? Teşekkürler..
D deepdark0 Ziyaretçi 12 Mart 2015 #2 Burayı bir incelemenizi öneririm. YouTube Telif Hakkı Merkezi - YouTube
Sasha UKR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.298 Makaleler 6 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Universite öğrencisi, ekonomi 12 Mart 2015 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et