lamba Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Şimdi video paylaşacağım telif hakkı diyor. 1 tane de ihlalim var. Buna telif atarlarsa 2 ihtarım mı olacak anlamadım. Dosya Ekleri resim_2023-11-14_193652015.png 12 KB · Görüntüleme: 72
Şimdi video paylaşacağım telif hakkı diyor. 1 tane de ihlalim var. Buna telif atarlarsa 2 ihtarım mı olacak anlamadım.
Çözüm Floppy 14 Kasım 2023 lamba dedi: Emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Hatta telif değil sadece bazı bölgelerde videon gözükmüyor etkileşimi azaltır Telif sanmıştım ben pardon.
lamba dedi: Emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Hatta telif değil sadece bazı bölgelerde videon gözükmüyor etkileşimi azaltır Telif sanmıştım ben pardon.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Para kazanmanı engelliyor sadece. Artı 0 Eksi
KS KS lamba Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 Floppy dedi: Para kazanmanı engelliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz? Artı 0 Eksi
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 lamba dedi: Emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Hatta telif değil sadece bazı bölgelerde videon gözükmüyor etkileşimi azaltır Telif sanmıştım ben pardon. Artı 1 Eksi Çözüm
lamba dedi: Emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Hatta telif değil sadece bazı bölgelerde videon gözükmüyor etkileşimi azaltır Telif sanmıştım ben pardon.
KS KS lamba Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 Floppy dedi: Hatta telif değil sadece bazı bölgelerde videon gözükmüyor etkileşimi azaltır. Telif sanmıştım ben pardon. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Floppy dedi: Hatta telif değil sadece bazı bölgelerde videon gözükmüyor etkileşimi azaltır. Telif sanmıştım ben pardon. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.036 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 Bir şey olmaz merak etme bende yemiştim bundan Endonezya'dan ve Uganda'dan izleyicilere videolarımı onermicekler mis. Artı 0 Eksi
Bir şey olmaz merak etme bende yemiştim bundan Endonezya'dan ve Uganda'dan izleyicilere videolarımı onermicekler mis.