Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Selam, YouTube'a Rainbow Six editli bir video hazırladım. Müziği YouTube'da müzik videosundan aldım açıklamaya orijinal linki koydum başka yapmam gereken bir şey var mı telif yememek için? Bu tarz bir açıklama yazdım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-11 164418.png 216,4 KB · Görüntüleme: 80
Selam, YouTube'a Rainbow Six editli bir video hazırladım. Müziği YouTube'da müzik videosundan aldım açıklamaya orijinal linki koydum başka yapmam gereken bir şey var mı telif yememek için? Bu tarz bir açıklama yazdım.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.818 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 11 Eylül 2023 #2 Sorun bulunmadı yazmış. Fakat açıklamaya müzik linkini bırakmanız bir şey ifade etmiyor. Müzik sahibi sonradan da hak talep edebilir.
Sorun bulunmadı yazmış. Fakat açıklamaya müzik linkini bırakmanız bir şey ifade etmiyor. Müzik sahibi sonradan da hak talep edebilir.
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #3 Furkan GRFN dedi: Sorun bulunmadı yazmış. Fakat açıklamaya müzik linkini bırakmanız bir şey ifade etmiyor. Müzik sahibi sonradan da hak talep edebilir. Genişletmek için tıkla... Yani ne yapmam lazım başka içerik üreticileri de müzik kullanıyor ancak onlar nasıl yemiyor
Furkan GRFN dedi: Sorun bulunmadı yazmış. Fakat açıklamaya müzik linkini bırakmanız bir şey ifade etmiyor. Müzik sahibi sonradan da hak talep edebilir. Genişletmek için tıkla... Yani ne yapmam lazım başka içerik üreticileri de müzik kullanıyor ancak onlar nasıl yemiyor
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 11 Eylül 2023 #4 yiğitkerim dedi: Yani ne yapmam lazım başka içerik üreticileri de müzik kullanıyor ancak onlar nasıl yemiyor Genişletmek için tıkla... No copyright müzikleri bulman gerek. YouTube kütüphanesi var. Ya da bunu YouTube üzerinden aratarak ulaşabilirsin.
yiğitkerim dedi: Yani ne yapmam lazım başka içerik üreticileri de müzik kullanıyor ancak onlar nasıl yemiyor Genişletmek için tıkla... No copyright müzikleri bulman gerek. YouTube kütüphanesi var. Ya da bunu YouTube üzerinden aratarak ulaşabilirsin.
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #5 spriggan dedi: No copyright müzikleri bulman gerek. YouTube kütüphanesi var. Ya da bunu YouTube üzerinden aratarak ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... İstediğim müziği kulanamam yani
spriggan dedi: No copyright müzikleri bulman gerek. YouTube kütüphanesi var. Ya da bunu YouTube üzerinden aratarak ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... İstediğim müziği kulanamam yani
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 11 Eylül 2023 #6 yiğitkerim dedi: İstediğim müziği kulanamam yani Genişletmek için tıkla... Evet. Telifliyse kullanman sorun çıkarır.
yiğitkerim dedi: İstediğim müziği kulanamam yani Genişletmek için tıkla... Evet. Telifliyse kullanman sorun çıkarır.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 11 Eylül 2023 #7 yiğitkerim dedi: İstediğim müziği kulanamam yani Genişletmek için tıkla... Para kazanman açık değilse çoğu müzik telif sıkıntısı yapmaz. Açıksa NCS kullan.
yiğitkerim dedi: İstediğim müziği kulanamam yani Genişletmek için tıkla... Para kazanman açık değilse çoğu müzik telif sıkıntısı yapmaz. Açıksa NCS kullan.
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #8 SHYAH dedi: Para kazanman açık değilse çoğu müzik telif sıkıntısı yapmaz. Açıksa NCS kullan. Genişletmek için tıkla... İlk video abone bile yok kanalda
SHYAH dedi: Para kazanman açık değilse çoğu müzik telif sıkıntısı yapmaz. Açıksa NCS kullan. Genişletmek için tıkla... İlk video abone bile yok kanalda
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 11 Eylül 2023 #9 SHYAH dedi: Para kazanman açık değilse çoğu müzik telif sıkıntısı yapmaz. Açıksa NCS kullan. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Para kazansın yada kazanmasın telif yer. Video kaldırılsın istenebilir yada kanal kapatmaya kadar gidebilir. yiğitkerim dedi: İlk video abone bile yok kanalda Genişletmek için tıkla... Dostum telif, para kazanmayla ilgili değil. Her türlü sorun olur. Belli bir uyarıdan sonra kanalın kapatılabilir. Ekleme: Bazı videolarında telifli müziğin olduğu yerde ki ses kapatılabiliyor.
SHYAH dedi: Para kazanman açık değilse çoğu müzik telif sıkıntısı yapmaz. Açıksa NCS kullan. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Para kazansın yada kazanmasın telif yer. Video kaldırılsın istenebilir yada kanal kapatmaya kadar gidebilir. yiğitkerim dedi: İlk video abone bile yok kanalda Genişletmek için tıkla... Dostum telif, para kazanmayla ilgili değil. Her türlü sorun olur. Belli bir uyarıdan sonra kanalın kapatılabilir. Ekleme: Bazı videolarında telifli müziğin olduğu yerde ki ses kapatılabiliyor.
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #10 spriggan dedi: Yanlış bilgi. Para kazansın ya da kazanmasın telif yer. Video kaldırılsın istenebilir ya da kanal kapatmaya kadar gidebilir. Dostum telif, para kazanmayla ilgili değil. Her türlü sorun olur. Belli bir uyarıdan sonra kanalın kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer öğle bir geri dönüş alırsım videoyu kaldırırım müzik sahibinin hakkı
spriggan dedi: Yanlış bilgi. Para kazansın ya da kazanmasın telif yer. Video kaldırılsın istenebilir ya da kanal kapatmaya kadar gidebilir. Dostum telif, para kazanmayla ilgili değil. Her türlü sorun olur. Belli bir uyarıdan sonra kanalın kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer öğle bir geri dönüş alırsım videoyu kaldırırım müzik sahibinin hakkı