Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #1 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Çözüm Chitoge Kirisaki 10 Mayıs 2021 Ardaa41 dedi: Sanırım yanlış anlatmışım. İlerleme çubuğu bildirimler gibi yerler beyazdan griye dönmüş. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden de siyah temaya alırsanız düzelecek.
Ardaa41 dedi: Sanırım yanlış anlatmışım. İlerleme çubuğu bildirimler gibi yerler beyazdan griye dönmüş. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden de siyah temaya alırsanız düzelecek.
sonsi Centipat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #11 Ardaa41 dedi: Sanırım yanlış anlatmışım. İlerleme çubuğu bildirimler gibi yerler beyazdan griye dönmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım mesajdekilerden birini yapın Opera'nın çünkü betasından olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Sanırım yanlış anlatmışım. İlerleme çubuğu bildirimler gibi yerler beyazdan griye dönmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım mesajdekilerden birini yapın Opera'nın çünkü betasından olmuş olabilir.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #12 Thomas Musk dedi: Benim anlattığım şekilde yaparsan sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir klavye kısayolu ile koyu temayı cihaz temasına almışım. Sorun YouTube'nin içindeymiş. Artı 0 Eksi
Thomas Musk dedi: Benim anlattığım şekilde yaparsan sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir klavye kısayolu ile koyu temayı cihaz temasına almışım. Sorun YouTube'nin içindeymiş.
gecekarabey Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 73 10 Mayıs 2021 #13 Sağ tıkla değiştir. Artı 0 Eksi
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #14 Ardaa41 dedi: Sanırım bir klavye kısayolu ile koyu temayı cihaz temasına almışım. Sorun YouTube'nin içindeymiş. Genişletmek için tıkla... Opera'nın koyu tema özelliğini açtım. Böyle oluyor sizinkide açıktır belki bi bakın. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Sanırım bir klavye kısayolu ile koyu temayı cihaz temasına almışım. Sorun YouTube'nin içindeymiş. Genişletmek için tıkla... Opera'nın koyu tema özelliğini açtım. Böyle oluyor sizinkide açıktır belki bi bakın.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #15 Thomas Musk dedi: Eki Görüntüle 1016759 Opera'nın koyu tema özelliğini açtım. Böyle oluyor sizinkide açıktır belki bir bakın. Genişletmek için tıkla... Arama geçmişi önceden mor değildi. Beyaz yapma şansım var mı? Artı 0 Eksi
Thomas Musk dedi: Eki Görüntüle 1016759 Opera'nın koyu tema özelliğini açtım. Böyle oluyor sizinkide açıktır belki bir bakın. Genişletmek için tıkla... Arama geçmişi önceden mor değildi. Beyaz yapma şansım var mı?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #16 Ardaa41 dedi: Arama geçmişi önceden mor değildi. Beyaz yapma şansım var mı? Eki Görüntüle 1016775 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Olmuyor diye biliyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Arama geçmişi önceden mor değildi. Beyaz yapma şansım var mı? Eki Görüntüle 1016775 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Olmuyor diye biliyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın.