YouTube Thumbnail yapmak

Çok teşekkür ederim şu an işteyim gerçekten güzle bir kafa yorucam akşam bakalım neler çıkacak.

Abi şimdi bence şöyle yaparsanız daha iyi olur, Adobe Photoshop kullanırsanız diye diyorum ilk başta uzun bir ugraşla sağdan soldan GFX pack bularak bir tane örnek thumbnail PSD hazirlayin ardindan diğer thumbnaillerinizdede ufak değişiklik yapip,
Daha hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. + olarak freepik sitesine bakarsanız orada Free thumbnail PSD'leri oluyor onlari indirip değiştirip kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum buda güzel fikir photosop işim geregi kısıtlı bir bilgi ile calısıyorum sadece bi foto boyut ayarlama o kadar. Ama hazır asetlerin üstüne değiştirme vs cok mantıklı yeniden çok teşekkürler

Programsız bunları nasıl yaptınız bilmiyorum ama beni içine çekti.

Abi freepik sitesi demiştimde o biraz YouTube değil de şirket tarzı thumbnailler gösteriyor onun yerine YouTube'a Free thumbnail PSD yazarsanız daha iyi sonuçlara ugraşırsınız diye umuyorum. İyi tasarımlar.

Abi freepik sitesi demiştimde o biraz YouTube değil de şirket tarzı thumbnailler gösteriyor onun yerine YouTube'a Free thumbnail PSD yazarsanız daha iyi sonuçlara ugraşırsınız diye umuyorum. İyi tasarımlar.
Çok teşekkürler boş vaktimde bunlara bakacağım

Dostum videoyu izle derdin tasan kalmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

photoshop biraz fikir ve özgüven ister bir grafik tasarımcı olarak bunu söylüyorum

Fırat Hocam bu adamı izlemenizi öneririm, hiç sıkılmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…