YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

Reklam engelleyici haksızlık mı? Ben görmek zorunda mıyım o reklamları? Eskiden olsa eyvallah ama 2 tane 30 saniyelik geçilemeyen reklam nedir?

Edge, Chromium tabanlıdır. Yasaklama onu da etkileyebilir.
Bunun icin reklam gormek istemiyorsan bu kadar ucret odemelisin diye secenek var. Reklam gormek istemiyorsaniz bunu kullanin.

Ücret ödemek zorunda değilim. Bunu crack vb ile karıştırmamak lazım. Reklam engelleyici yasaldır.
Sen bu kafayla devam et kardesim. Google'ın sen gibilere tokadi sert olacaktir. Her şeyi bedavaya alismis, ekmek elden su golden. Oh, hayati sizin gibi yasamak vardi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bu kafayla devam et kardesim Google'nin sen gibilere tokadi sert olacaktir. Her şeyi bedavaya alismis ekmek elden su golden... Ooohhh hayati sizin gibi yasamak vardi

Google en fazla web mağazasından engeller veya YouTube için özel uygulama yapar. Bunlarda çözülemeyecek şeyler değil.

Sanmıyorum ya. Engelleyiciyi kapatınca düzelir bence.

Konudaki YT hissedarı çok sevinmiş olmalı. Eşek gibi de kullanacağım reklam engelleyiciyi sıkıysa aldır bakalım bana. Buna sesini çıkarmayanlar tepki göstermeyenler her şey sizin aleyhinize olacak. Çıkartırlar premium plus ve lite premium diye bir şey onda hiç reklam olmaz ama yaparlar 20-30 dolar, lite'da ise reklam göstermeye devam eder, hiç almayanlara ise tamamen yasaklarlar.

Bende 3 videoluk bir geri sayım açıldı, 3 videoyu ziyaret ettikten sonra
videoyu izlediğimiz yer yok oldu. uBlock'u kapatıp açılınca düzeldi.

Kodu yazdım yine YouTube reklam engelleyici pop-up'u karşıma çıktı.

Hocam burada yerler seni, aman deyim. Forumda korsana izin verilmez.

Battı balık yan gider hocam sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…