KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #11 KatliyeN Merhabalar.Sizin için eğlenceli videolar hazırlıyorum.Abone olmayı ve like atmayı unutmayın. www.youtube.com Kanal linki bu. Oyun videosundan kastım hikayeli AAA oyunlar.
KatliyeN Merhabalar.Sizin için eğlenceli videolar hazırlıyorum.Abone olmayı ve like atmayı unutmayın. www.youtube.com Kanal linki bu. Oyun videosundan kastım hikayeli AAA oyunlar.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #12 KatliyeN dedi: KatliyeN Merhabalar.Sizin için eğlenceli videolar hazırlıyorum.Abone olmayı ve like atmayı unutmayın. www.youtube.com Kanal linki bu. Oyun videosundan kastım hikayeli AAA oyunlar. Genişletmek için tıkla... Dostum sesin çok sıkıcı biraz daha heyecanlı konuşmalısın.
KatliyeN dedi: KatliyeN Merhabalar.Sizin için eğlenceli videolar hazırlıyorum.Abone olmayı ve like atmayı unutmayın. www.youtube.com Kanal linki bu. Oyun videosundan kastım hikayeli AAA oyunlar. Genişletmek için tıkla... Dostum sesin çok sıkıcı biraz daha heyecanlı konuşmalısın.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 27 Ekim 2020 #13 Clickbait yaparak.
KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #14 SeastoreKing dedi: Dostum sesin çok sıkıcı biraz daha heyecanlı konuşmalısın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hata edip gece 2'de çektim videoyu bugün 2. bölümünü çekeceğim. Lakin ödevlerim var onları tamamlamam gerek.
SeastoreKing dedi: Dostum sesin çok sıkıcı biraz daha heyecanlı konuşmalısın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hata edip gece 2'de çektim videoyu bugün 2. bölümünü çekeceğim. Lakin ödevlerim var onları tamamlamam gerek.
orXzaz Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 345 Yer morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #15 Dünkü yayın güzeldi. Sohbetiniz de güzeldi. Umarım portal 2 videosu iyi olur.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 16 Kasım 2020 #16 Youtube ile ilgilenmiyorum ancak kullanıcı kitlesini göz önüne alarak başlarsan eğer daha çabuk ilerlersin.
Youtube ile ilgilenmiyorum ancak kullanıcı kitlesini göz önüne alarak başlarsan eğer daha çabuk ilerlersin.
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 16 Kasım 2020 #17 Oyun oynarken küfürlü hikayaler de araya sıkıştır.
KatliyeN Picopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2020 #18 Discord sunucusu istendi. Erken olduğunu biliyorum fakat istek üzerine açtık. Yeni video yükleniyor şu an Discord için.
Discord sunucusu istendi. Erken olduğunu biliyorum fakat istek üzerine açtık. Yeni video yükleniyor şu an Discord için.
hewalyum Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 218 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #19 KatliyeN dedi: Discord sunucusu istendi. Erken olduğunu biliyorum fakat istek üzerine açtık. Yeni video yükleniyor şu an Discord için. Genişletmek için tıkla... Entirika yaratamazsan zor dostum.
KatliyeN dedi: Discord sunucusu istendi. Erken olduğunu biliyorum fakat istek üzerine açtık. Yeni video yükleniyor şu an Discord için. Genişletmek için tıkla... Entirika yaratamazsan zor dostum.
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 18 Kasım 2020 #20 İnstagram sayfalarına vs. reklam yap.