Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Son günlerde, YouTube'ta karşıma uygunsuz +18 bir reklam geliyor ve beni rahatsız ediyor. Bu tip reklamları Premium satın almadan, mobilden nasıl engelleyebilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Merhabalar. Son günlerde, YouTube'ta karşıma uygunsuz +18 bir reklam geliyor ve beni rahatsız ediyor. Bu tip reklamları Premium satın almadan, mobilden nasıl engelleyebilirim? Teşekkürler.
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Adblock. AdBlock - cel mai bun blocant de reclame Blochează reclamele și ferestrele pop-up pe YouTube, Facebook, Twitch și site-urile dvs. preferate. chrome.google.com
Adblock. AdBlock - cel mai bun blocant de reclame Blochează reclamele și ferestrele pop-up pe YouTube, Facebook, Twitch și site-urile dvs. preferate. chrome.google.com
Kunduz Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #3 Opera GX kullan.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 7 Aralık 2020 #4 uBlock Origin adlı uzantı
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 7 Aralık 2020 #5 Virüs girmiş olabilir mi? YouTube'un +18 reklam göstereceğini hiç sanmıyorum.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.033 Çözümler 49 Yer İç Anadolu 7 Aralık 2020 #6 AdGuard kullanabilirsin. AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chrome.google.com Android için: Adguard İçerik Engelleyicisi - Google Play'de Uygulamalar Sadece Yandex ve Samsung tarayıcısında reklamları engelleyen reklam engelleyici play.google.com
AdGuard kullanabilirsin. AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chrome.google.com Android için: Adguard İçerik Engelleyicisi - Google Play'de Uygulamalar Sadece Yandex ve Samsung tarayıcısında reklamları engelleyen reklam engelleyici play.google.com
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 7 Aralık 2020 #7 AdGuard kullan.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 7 Aralık 2020 #8 Kunduz dedi: Opera GX kullan. Genişletmek için tıkla... Telefonda diyor arkadaşımız. Mike_Wazowski dedi: Virüs girmiş olabilir mi? YouTube'un +18 reklam göstereceğini hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Youtube çok bozdu, çıkarabilir elbette
Kunduz dedi: Opera GX kullan. Genişletmek için tıkla... Telefonda diyor arkadaşımız. Mike_Wazowski dedi: Virüs girmiş olabilir mi? YouTube'un +18 reklam göstereceğini hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Youtube çok bozdu, çıkarabilir elbette
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Aralık 2020 #9 ADGUARD kullanıyorum memnunum. 1 yıldır PC'de reklam yüzü göremedim.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 7 Aralık 2020 #10 uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com
uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com