Merhaba. Bu uygulama dış kaynak bir APK dosyası. Kullanmak güvenli midir? Önemli bilgilerin bulunduğu bir cihazda kullanılmasının sakıncası var mı, veya kısaca kodları incelemiş birisi deneyimini paylaşabilir mi?
Whatsapp güvenli mi sizce? Güvenli konusundan ziyade 2 yıldır kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım, ilerde karşılaşır mıyım? Hayırlısı, karşılaşsam ne olur? "Güvenilir mi?" sorusu bence artık tarihe karışacak bir söz.
Merhaba. Bu uygulama dış kaynak bir APK dosyası. Kullanmak güvenli midir? Önemli bilgilerin bulunduğu bir cihazda kullanılmasının sakıncası var mı, veya kısaca kodları incelemiş birisi deneyimini paylaşabilir mi?
Merhabalar. Malum böyle bir uygulama mevcut ve reklam engelleme özelliğinden dolayı çok cazip geliyor. Acaba güvenli midir kullanmamızda bir sakınca var mıdır?
Selam, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Hesabına zaten giriş yapamıyorsun. Sadece tüm videoları reklamsız izliyorsun, müziğini arka planda çaldırabiliyorsun. Gayet hoş ve hatasız bir apk, sorun göremedim.